Mrežna oprema
16.03.2023 08:32
Posodobljeno 5 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

D-Link na MWC 2023 predstavil vrsto novosti

Foto: D-Link
Foto: D-Link

Za boljšo industrijsko, poslovno in domačo povezljivost bo v prihodnosti med drugim skrbela tudi AIoT, kar je kratica za umetno inteligenco stvari.

Svetovni velikan in ponudnik povezovanja za zasebno rabo, podjetja in celotna mesta, podjetje D-Link, predstavlja nove omrežne rešitve in tehnologijo. Glavni cilj je v celoti uresničiti potencial povezljivosti in oblikovati svet, prepleten z internetom stvari (IoT).

Omrežje O-RAN (Open Radio Access Network) je zgrajeno tako, da izpolnjuje zahteve glede zmogljivosti, latence in nižjih stroškov ter večje stopnje prilagodljivosti. D-Link zdaj ponuja storitev za celovite 5G rešitve za podjetja, ki temeljijo na prilagojeni infrastrukturi O-RAN. Z integracijo z obstoječimi industrijskimi izdelki za M2M (komunikacija med napravami), brezžičnimi dostopnimi točkami, stikali in rešitvami za upravljanje v oblaku, D-Link podjetjem pomaga pri povezljivosti.

Da bi se spopadel z izzivi industrijskega omrežja glede stroškov in nestabilnosti interneta, D-Link ponuja široko paleto 4G in 5G rešitev, usmerjevalnikov in orodij za upravljanje. Z vključitvijo umetne inteligence in strojnega učenja lahko podjetja sprejemajo pravilne odločitve tudi ob ogromni količini podatkov, zbranih s pomočjo številnih senzorjev. D-Linkove zanesljive rešitve M2M se pogosto uporabljajo v različnih scenarijih interneta stvari, vključno s polnilnimi postajami za električna vozila, bankomati in prodajnimi avtomati za boljšo povezljivost in izgradnjo povezanih mest.

Prav tako so predstavili široko paleto dostopnih točk Wi-Fi 6E in Wi-Fi 7, skupaj s prilagodljivimi rešitvami za spremljanje in upravljanje za mala in srednje velika podjetja, izobraževalne ustanove, trgovske verige …

Poleg tega so predstavili nove usmerjevalnike in ojačevalce signala AQUILA PRO AI za optimizacijo povezljivosti in zanesljivosti pametnih domačih omrežij. Ta vrhunski sistem bo skladen tudi z novim standardom Matter, ki ima vgrajen algoritem umetne inteligence in zagotavlja vrhunsko Wi-Fi pokritost in izboljšano izkušnjo pametnega doma. Na eu.dlink.com najdete še več o D-Link rešitvah.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
WiFi ojačevalci 5G omrežje wi-fi 6 Matter

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,