Življenjski slog
09.02.2023 16:43

Deli z drugimi:

Share

Cybex Melio Carbon – nov ultra lahek voziček za mestne sprehode

Urbano starševstvo ni bilo še nikoli lažje ali prilagodljivejše.

CYBEXOV nov otroški voziček MELIO CARBON je odličen v vseh pogledih. Je izjemno lahek, zelo eleganten, sodobnega dizajna in povsem v skladu z inovativnostjo znamke. Ta voziček enostavnost in udobje mestnega življenjskega sloga še poveča – naj gre za vstop ali izstop iz tramvaja ali avtobusa, obisk trgovine ali pot na kratek oddih.

Zahvaljujoč uporabi inovativnih in edinstvenih materialov je voziček MELIO CARBON izjemno lahek, poleg tega pa vključuje tudi sistem za potovanja, zračno ergonomsko naslonjalo, možnost nastavitve varnostnih pasov z enim povlekom in ščitnik za sonce Supreme XXL. Voziček se lahko uporablja od otrokovega rojstva do približno tretjega leta starosti.

Vrhunska tehnologija

Voziček MELIO CARBON je izdelan iz inovativnih karbonskih vlaken, zahvaljujoč katerim tehta samo 5,9 kilograma. S kombiniranjem vrhunskega dizajna in vrhunske kakovosti materialov je vožnja varna in stabilna, zahvaljujoč odličnemu videzu in detajlom izdelave pa voziček privablja poglede povsod, kamor se odpravite.

Sistem za potovanja

MELIO CARBON omogoča uporabo raznih delov sistema za potovanja na istem okvirju vozička, zaradi česar je najbolj praktična in najbolj prilagodljiva rešitev za vse mestne starše s hitrim urbanim življenjskim slogom. Sistem je zasnovan tako, da se lahko hitro in enostavno prilagodi starosti otroka, okvir vozička pa se lahko uporablja tudi v kombinaciji s posteljico Melio, avtosedežem in mehko različico košare Cocoon S. Poleg tega je voziček povsem združljiv z vsemi nagrajenimi avtosedeži CYBEX.

Zračen voziček tudi v najtoplejših dnevih v mestu

Voziček MELIO CARBON, opremljen z udobnim in zračnim mrežastim naslonjalom, omogoča pretok zraka tudi v najtoplejših dneh na mestnem asfaltu, da lahko malčki doživijo najboljše avanture na prostem ne glede na temperaturo okolja.

Voziček spremlja tudi Newborn Nest, majhno gnezdo za novorojenčke, s katerim so tudi najmanjši otroci zaščiteni in udobno nameščeni vse od prvega dne.

Za več informacij obiščite www.cybex-online.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CYBEX


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več