Aplikacije in dodatni programi
19.07.2021 07:02
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Curve združi vse vaše Visa in MasterCard kartice v eno

Združite Visa, MasterCard in Diners Club kartice v eno
Združite Visa, MasterCard in Diners Club kartice v eno

Kaj je največja težava omenjene kartice? Dejstvo, da ni sprejeta vsepovsod, kjer bi jo želeli uporabiti za plačevanje. Kaj pa, če bi obstajala rešitev, ki bi bila na voljo že danes?

Ravno to ponuja debetna kartica Curve, ki je do zdaj lahko združila vse vaše Visa in MasterCard kartice v eno samo. Od zdaj pa je mogoče dodati še Diners Club kartico, saj so podpisali pogodbo z izdajalcem Discover v EU.

Kakšne so prednosti? No, kar nekaj jih je. Najprej ta, da boste imeli vse svoje debetne in kreditne kartice združene v eni sami, s katero lahko nato enostavno upravljate preko mobilne aplikacije.

Ste se zmotili, pri plačevanju in izbrali napačno kartico? Transakcijo lahko premaknete na drugo kartico. Ste jo izgubili? Zamenjajte samo eno kartico in ne vseh. V aplikaciji jo lahko tudi preprosto zaklenete. Želite uporabljati Google ali Apple Pay? Curve omogoča tudi to.

Sliši se odlično, a kolikšna je cena mesečne uporabe in izdaje kartice? Nič.

Prav tako je v Curve aplikacijo mogoče dodati vse lojalnostne kartice, ki jih uporabljate. Tako imate res vse na enem mestu in denarnice praktično ne potrebujete več.

Več na curve.com


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
Pomembno je izbrati pravega ponudnika programskih rešitev, kar pa ni vedno lahka izbira. Na srečo vam v podjetju OSIR-ERPIS d.o.o. olajšajo izbiro s svojo celovito ponudbo Oracle ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10