Telefoni
22.05.2014 16:14
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Čudovit HTC One mini 2 bo na volju v Sloveniji od sredine junija

Sprednja kamera s 5MP, HTC Boom Sound™ in HTC Sense™6 ponujajo najboljšo izkušnjo v tem cenovnem razredu zavito v značilni ikonični dizajn.
Čudovit HTC One mini 2 bo na volju v Sloveniji od sredine junija
Čudovit HTC One mini 2 bo na volju v Sloveniji od sredine junija

HTC je v maju predstavil HTC One Mini 2, najnovejši dodatek k znani HTC One družini. Mobilni telefon HTC One mini 2, ki ga oblikuje kompakten in velik 4.5-inčni zaslon, HTC Sense™ 6, HTC BlinkFeed™ in impresivna 5MP sprednja kamera, je namenjen vsem tistim, ki iščejo kompakten telefon, saj je HTC One mini 2 izdelan iz kovine.

»Najnovejši član nagrajene družine HTC One ima vse napredne funkcije, zaradi katerih je svetovno slaven in je postal eleganten in kompakten mobilni telefon,« je povedal Peter Chou, izvršni direktor v HTC. »Velikost in koničasti robovi mobilnega telefona se odlično prilagajo roki, žepu ali torbici, tako da je telefon videti odlično, še boljši pa je za uporabo. HTC One mini 2 je odlična izbira za tiste, ki jim je všeč ikonski dizajn in so si želeli bolj kompakten HTC One (M8).«

HTC One mini 2 sledi mehkim ukrivljenim linijam disigna z mehkimi zaključki, ki jih lahko opazimo pri HTC One (M8). Telefon je na voljo v ledeno srebrni in jantarsko zlati barvi, je kompakten in elegantne oblike. Je odlična izbira za tiste, ki želijo telefon, ki izgleda čudovito.

S sprednjo kamero s 5MP so visokokakovostni avtorportreti zagotovljeni. Ponovno fotografiranje ne bo potrebno, saj ima sprednja kamera samosprožilec in vam tako daje dovolj časa za pripravo poze pred fotografiranjem.

Za vse, ki želijo, da so njihovi avtoportreti videti kot profesionalni, jim funkcija Touch Up omogoča subtilne lepotne dodatke, kot so npr. glajenje kože, odprava rdečih oči, prilagoditev linijam obraza, kljub temu pa so slike videti naravne. Če ste igrivi, lahko dodate vašim avtoportertom tudi »manga« učinek.

HTC One mini 2 ima dva paketa BoomSound tehnologije, ki zagotavljata močen, jasen in čist zvok, ki še nikoli ni bil bolj sijajen. HTC One mini 2 je opremljen z enakim ojačevalcem zvoka kot HTC One (M8) in prinaša vse od bogatih bas tonov do visokih tonov. Skozi dva sprednja zvočnika, ki sta postala sinonim za nagrajeno HTC One družino, HTC One mini 2 proizvaja visoko kakovostni, globok zvok.

Domači zaslon lahko uporabnik spremeni v »zaslon v živo« z najnovejšimi novicami in posodobitvami na družbenih omrežjih. HTC BlinkFeed ™ omogoča, da je vsebina, ki vas zanima, sedaj lažje dostopna. Vsebine lahko združujete iz seznama več kot 1000 partnerjev, ki so vključeni v BlinkFeed. Rešitev je zdaj še bolj intuitivna, z možnostjo stalnega premikanja po vsebini za lažje pregledovanje le-te ter z nastavljivimi okni za prikazovanje vsebine in novim formatom, ki prikazuje članke izjemno pregledno in očem prijazno. Tako si lahko ogledate različne novice hitro in enostavno in tako ostajate v koraku s časom z najnovejšim informacijami.

Z Zoe Higlights lahko ustvarite filmčke vaših najboljših izkušenj s 13MP kamero in jih delite s prijatelji in družino preko HTC Zoe aplikacije in ostalih družbenih medijev. Za nepozabne trenutke, funkcija Remix omogoča vašim sledilcem, da dodajo svoje fotografije, filmče in glasbene posnetke in tako ustvarijo nove Zoe Higlight filmčke in tako podoživijo izušnje iz vsake perspektive.

HTC One mini 2 bo v Sloveniji na voljo od sredine junija 2014 pri vseh mobilnih operaterjih.


Prijavi napako v članku