Računalništvo, telefonija
16.08.2015 17:28

Deli z drugimi:

Share

Cubot X15: Odličen mobilnik za še bolj odlično ceno!

Pametni mobilni telefon Cubot X1 vas bo zlahka prevzel!
Pametni mobilni telefon Cubot X1 vas bo zlahka prevzel!

Pri spletni prodajalni Everbuying so nas tokrat prijetno presenetili s pričetkom akcijske prodaje pametnega mobilnega telefona Cubot X15. Tu namreč gre za odličen tablifon, za katerega je v prosti prodaji potrebno odšteti zgolj 150 evrov. Novost je na voljo za naročila na spletni trgovini Everbuying, in sicer na spletnem naslovu bit.ly/Cubot-X15-Everbuying.


Pametni mobilni telefon Cubot X15 se brez težav postavi po robu marsikateremu paradnemu konju vodilnih proizvajalcev. Novost je namreč opremljena s kakovostnim zaslonom s 5,5-palčno (14-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.920 x 1.080 slikovnih točk ter hitrim štirijedrnim procesorjem MediaTek MTK6735 frekvence 1,3 gigahercev. Tu sta na razpolago še sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora.


Tablifon Cubot X15 je opremljen še z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk in spletno kamero ločljivosti osem milijonov točk. Kot se za tovrstni pametni mobilni telefon spodobi, tu najdemo še podporo za dve telefonski kartici SIM (Micro SIM, Nano SIM) in mobilnemu omrežju 4G/LTE. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 5.1 Lollipop, ki kakopak ponuja izjemno uporabniško izkušnjo.


Prijavi napako v članku