Računalništvo, telefonija
28.02.2013 10:12

Deli z drugimi:

Share

CRM: Brez tehnologije v prodaji ne gre!

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.
Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.

Te dni, ko je prodaja večji izziv kot kadarkoli prej, moramo pridobiti čim več novih strank. Narobe! Še bolj se moramo potruditi s kvaliteto izdelka ali storitve in delati predvsem na obstoječih strankah. Kako? Brez tehnologije ne bo več šlo, zato so osrednja tema tokratne številke RN 4/XVIII CRM sistemi oziroma aplikacije za upravljanje odnosov s strankami.


Kaj mora vsebovati dober CRM? So bolj promerne oblačne ali lokalne oziroma mobilne rešitve? V osrednjem članku smo tudi pogledali kako uporabljajo CRM uspešna slovenska podjetja in predvsem zakaj. In ker večna dilema obstaja, ali je plačljivo vedno bolje, smo za vas razvrstili TOP plačlje kot tudio TOP brezplačne CRM sisteme ter seveda pokukali v prihodnost CRMjev.

Ker se te dni praktično vse povezuje v splet, ne spreglejte niti rubrike aktualno, kjer smo pogledali novi trend v svetu in računalništvu, to je Internet of things (IoT).

V novi številki vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, IT izobraževanja, predstavitveni članki slovenskih podjetij, Linux bejba in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov. – 1,79 € – Se splača!

p.s. Vsi RN VIP člani prebirate tudi e-izdaje aktualnih ter preteklih številk!


Prijavi napako v članku