Obvestila podjetij
05.05.2022 11:43
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

CREAplus s certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec

S pristopnim certifikatom "Družbeno odgovoren delodajalec" so v podjetju CREAplus potrdili dobre prakse organizacijskega upravljanja, zdravja in varnosti pri delu, medgeneracijskega sodelovanja ter usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja.
CREAplus je pridobila krovni pristopni certifikat “Družbeno odgovoren delodajalec".
CREAplus je pridobila krovni pristopni certifikat “Družbeno odgovoren delodajalec".

Ekvilib Inštitut je družbi CREAplus podelil pristopni krovni certifikat “Družbeno odgovoren delodajalec. Certifikat, ki temelji na smernicah mednarodnega standarda za družbeno odgovornost ISO 26000, so v CREAplus uvedli z namenom izkazovanja družbeno odgovornega upravljanja in kakovostnih odnosov z zaposlenimi. K pridobitvi certifikata “Družbeno odgovoren delodajalec” so pristopili v skladu s strategijo znamčenja delodajalca, s katero želijo postati zaželen delodajalec med talenti na področju informatike, informacijske varnosti, matematike in ostalih znanosti, na katerih temelji poslovna dejavnost družbe.

“Zaposleni so prvi in najpomembnejši deležniki v našem poslovnem uspehu,” je dejal Mitja Trampuž, direktor podjetja CREAplus. “Certifikat za družbeno odgovornega delodajalca je za nas vsekakor pomembna potrditev kakovostnih odnosov z zaposlenimi, ki so pomembni tako za naše današnje kot tudi nove zaposlene.”

Urška Kesmič Žveglič, vodja projekta "Družbeno odgovoren delodajalec" v podjetju CREAplus
Urška Kesmič Žveglič, vodja projekta “Družbeno odgovoren delodajalec” v podjetju CREAplus

V podjetju so se odločili za pridobitev certifikata “Družbeno odgovoren delodajalec” na vseh štirih področjih: organizacijsko upravljanje, zdravje in varnost pri delu, medgeneracijsko sodelovanje ter usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Začetni krovni pristopni certifikat so prejeli na osnovi uvedbe 12 ukrepov na osmih področjih aktivnosti.

Podjetje CREAplus je zaradi posebnosti panoge informacijsko komunikacijskih tehnologij in predvsem ostrega boja za kadre že pred pridobitvijo certifikata izvajalo vrsto dejavnosti, ki jih zajemajo tako temeljni pogoji za pristopni certifikat kot tudi napredni pogoji za pridobitev treh ravni naprednega certifikata.

“Načrtujemo, da bomo v prihodnjih treh letih pridobili vse tri ravni krovnega naprednega certifikata družbeno odgovornega delodajalca. Gre za dejavnosti, ki jih preprosto moramo izvajati kot zaželen delodajalec v segmentu informacijskih rešitev in storitev za kibernetsko varnost, digitalno poslovanje in umetno inteligenco,” je povedala Urška Kesmič Žveglič, vodja projekta v podjetju.

Vseh 12 ukrepov so v podjetju skrbno izbrali v sodelovanju z vsemi sodelavci, pri čemer so dali prednost tistim, ki so bili najprimernejši za največje število zaposlenih. Kot je še povedala Kesmič Žvegličeva, so s tem želeli še dodatno povečati zavzetost zaposlenih, ki je sicer že na zelo visoki ravni. Gallupova meritev zavzetosti zaposlenih, ki so jo izvedli v podjetju CREAplus, je namreč pokazala kar 89,4% zavzetost sodelavcev.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost kibernetska varnost CREAplus

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CREAplus d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CREAplus d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

creaplus_logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CREAplus d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

Crayon

, ,