Programska oprema
26.06.2006 14:37

Deli z drugimi:

Share

CREA in Ekonomska fakulteta sklenili dogovor

Ekonomska fakulteta (EF) Univerze v Ljubljani in podjetje CREA, vodilno slovensko podjetje na področju svetovanja in uvajanja rešitev za upravljanje poslovnih procesov in varnega elektronskega poslovanja, sta sklenila dogovor o namestitvi programske opreme za BPM (Business Process Management). Ekonomska fakulteta se je odločila v računalniški učilnici namestiti Ultimusovo programsko rešitev, ki študentom zagotavlja spoznavanje najnovejših informacijskih tehnologij za povečanje konkurenčnosti podjetij in organizacij.

“Z možnostjo uporabe programskih orodij za upravljanje poslovnih procesov našim študentom omogočamo stik s sodobno tehnologijo, ki jo bodo lahko v prihodnosti pri svojem delu učinkovito uporabili,” je dejal dr. Andrej Kovačič, izredni profesor na Ekonomski fakulteti. “Spodbujamo povezovanje teoretičnih vsebin s praktičnim delom, saj tako zagotavljamo še višjo kakovost izvajanja pedagoškega procesa.”

Orodje Ultimus BPM Suite je Ekonomska fakulteta izbrala zaradi enostavne izvedbe celotnega cikla upravljanja poslovnih procesov – od načrtovanja in avtomatizacije do uporabe in optimizacije. Študentje med študijem že spoznavajo orodja za prenovo, simulacijo in optimizacijo procesov, programska oprema za BPM pa zagotavlja tudi informacijsko podporo prenovljenim poslovnim procesom.


Prijavi napako v članku