Računalništvo, telefonija
28.08.2015 15:29

Deli z drugimi:

Share

Corsair Gaming Sabre Laser: Super miška za najzahtevnejše igričarje!

Računalniška miška Corsair Gaming Sabre Laser se najbolje znajde v prvoosebnih strelskih igrah.
Računalniška miška Corsair Gaming Sabre Laser se najbolje znajde v prvoosebnih strelskih igrah.

Računalniška miška odločno vpliva na kakovost igranja najzahtevnejših računalniških iger, zato vodilni proizvajalci v razvoj te periferne enote še vedno vlagajo zajetne kupe denarja. To je več kot dobro vidno pri vrhunski računalniški miški Gaming Sabre Laser, saj je podjetje Corsair vanjo vložilo precej truda in znanja. Rezultat trdega dela je periferna enota, ki je kos tudi najzahtevnejšim opravilom in se bo račun izjemne oblike zagotovo prikupila tudi tistim, ki pri delu potrebujejo natančno in zanesljivo računalniško miško.

Računalniška miška Corsair Gaming Sabre Laser teže 100 gramov igričarjem daje možnost, da izbirajo med kar štirimi igričarskimi profili, pri čemer se spreminja tako ločljivost tipala (do 8.200 točk na palec) kot hitrost drsenja. Novost je opremljena še z osmimi programabilnimi tipkami, s katerimi upravljamo preko programske opreme in diodami led, ki lahko prikazujejo do 16,8 milijonov barv. Ker se preklop med posamičnimi profili izvede v eni milisekundi, lahko igričarji kar med igranjem prilagajajo nastavitve glede na trenutne potrebe.

Več informacij o nadvse zmogljivi igričarski računalniški miški Corsair Gaming Sabre Laser je na voljo na spletni povezavi bit.ly/Corsair-Gaming-Sabre-Laser.


Prijavi napako v članku