Igre
28.08.2022 09:38

Deli z drugimi:

Share

Saints Row, Teenage Mutant Ninja Turtles in Soul Hackers 2

Kaj je novega in kaj si lahko obetamo na področju izidov računalniških iger? Tukaj je nekaj aktualnih naslovov.
Foto: Colby
Foto: Colby

Saints Row

Medtem ko pol sveta napeto čaka na Grand Theft Auto 6, ki ga napovedujejo s samimi superlativi (kaj jim pa preostane?), vznikajo nove akcijade v odprtih svetovih – in poustvarjane stare. Med slednje spada novi Saints Row, ki nima ne zaporedne številke ne podnaslova, kar kaže na to, da želijo sago začeti na novo. In res je Saints Row vsaj nekoliko manj zafrkantski kot prejšnji deli, ki so šli že v takšne skrajnosti, da bi lahko bil naslednji del v tem slogu le še Goat Simulator na kolesih. Zgodba je tokrat povsem nova, s svežimi liki in tolpami ter skupinami, ki se borijo za prevlado nad velemestom in okolico. Oboje je narejeno v slogu ameriškega jugozahoda, kar pomeni tako betonsko-neonsko metropolo v slogu Las Vegasa, kot puščavo in gorovje. Še vedno se prevažamo in tekamo po velemestu, streljamo in delimo brce v mednožja, ni pa več hodečih spolnih pripomočkov in prdenja v ksihte. Veliko je avtomobilskega bojevanja, v katerem se lahko bočno zaletavamo v nasprotnike in streljamo s strehe vozila. To je še posebej privlačno, če je naš lik, ki ga lahko ustvarimo po mili volji iz stoterih telesnih pritiklin in oblačil, pomanjkljivo oblečen in s frizuro ter mišicami za na Copacabano. Celotno kampanjo je mogoče preigrati v sodelovalnem načinu, kar je seveda najboljši način, da se spoprijateljiš – ali skregaš. 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga Collection

Leonardo, Donatello, Raphael in Michelangelo so se vrnili iz kanalizacije s filmom in igro Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection!

V zbirki Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection je trinajst klasičnih iger TMNT podjetja KONAMI, zbranih v enem samem neverjetnem paketu. Ta zbirka igralcem ponuja edinstveno priložnost, da izkusijo te izjemno priljubljene in zelo vplivne igre na sodobnih konzolah. Vključuje fantastičen nabor novih funkcij kakovosti življenja.

Igre temeljijo na likih in motivih iz serije otroških risank in stripov iz 80. let prejšnjega stoletja Teenage Mutant Ninja Turtles. Pogosto se odvijajo v izmišljenem New Yorku, v kanalizaciji, v futurističnih sovražnih bazah in celo v samem času!

Ta neverjetna zbirka trinajstih izvirnih klasičnih iger omogoča preganjanje Shredderja, boj proti Footom ter spopadanje z Bebopom in Rocksteadyjem, da si na novo ogledate, zakaj so KONAMI-jeve priredbe junakov v pollupini postavile standard v akcijskih igrah tipa beat ’em up.

Soul Hackers 2

Tehnološki napredek povzroča, da se ljudje med bliščem neonskih luči prepuščajo komercialnemu udobju. V senci se odvija vojna med Yatagarasu in Društvom fantomov, priklicatelji hudiča, ki izkoriščajo nezemeljske moči “demonov”.

V skrivnem morju podatkov človeštva obstaja digitalni hivemind, ki se je razvil v čute: Aion. Aion od daleč opazuje človeštvo in izračuna, da se bliža katastrofa, ki bo povzročila konec sveta, ter ustvari dva agenta, ki se bosta borila proti temu: Ringo in Figue.

Ključne lastnosti:

  • V vlogi Ringa, agenta Aiona, ki mora rešiti človeštvo pred apokalipso, raziskujte konec sveta.
  • Raziščite nadnaravni RPG s stilskimi priklicatelji in temnimi nevarnostmi, ki prežijo pod neonskimi lučmi kibernetsko-punkovske Japonske.
  • Zbirajte demone in odklepajte kombinacije zlitja, da ustvarite nove, močnejše demonske zaveznike ter uporabite njihove smrtonosne sposobnosti za neverjetne napade na sovražnike.
  • Okrepite vezi s soigralci in se poglobite v njihovo dušo, podoživite njihove zadnje pustolovščine ter odkrijte resnico o njihovih in vaših zgodbah.

Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Colby

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več