Telefoni
12.05.2021 13:13

Deli z drugimi:

Share

Clubhouse končno na voljo tudi za Android!

Mobilna aplikacija Clubhouse bo kmalu na voljo za uporabnike Androida širom sveta.
Mobilna aplikacija Clubhouse bo kmalu na voljo za uporabnike Androida širom sveta.

Družbeno omrežje Clubhouse je še vedno v središču pozornosti. Tu namreč gre za družbeno omrežje v nastajanju, vsi radi svojo “vstopnico”. Novost je v osnovi sicer »zgolj« zvočna aplikacija, ki pa je pritegnila veliko mero pozornosti in denarja. Za razliko od družbenih omrežij, kot sta Instagram in TikTok, Clubhouse namreč ne temelji na videu ali fotografiji, temveč zvoku. Gre za še enega od načinov, kako je tehnologija zbližala ljudi v času, ko fizične stike omejuje pandemija.

Mobilna aplikacija Clubhouse je bila več kot eno leto na voljo zgolj uporabnikom pametnih mobilnih telefonov iPhone. Programerji priljubljenega družbenega omrežja pa so nedavno oznanili, da je nared prva poskusna različica novosti za javnost, ki je namena mobilnim napravam Android. Ta novica bo zagotovo razveselila mnoge, saj je novost s svojo posebnostjo prepričala tudi najzahtevnejše uporabnike. Novost je trenutno sicer na voljo le v Združenih državah Amerike.

Priljubljeni Clubhouse za mobilne naprave Android bo kmalu na voljo tudi drugod po svetu. Ta bo na voljo takoj, ko bodo programerji opravili vse ključne napake njihove aplikacije. Pri tem pa velja še omeniti, da namestitev aplikacije Clubhouse še ne bo dovolj za njeno uporabo. Ta bo namreč še vedno ostala v obliki »samo za povabila« , kar pomeni, da bodo novi uporabniki še vedno potrebovali povabilo obstoječega uporabnika, da se pridružijo priljubljenemu družbenemu omrežju. V sporočilu je zapisano, da je razlog za to vzdrževanje zmerne rasti uporabnikov.


Prijavi napako v članku