Programska oprema
10.11.2006 06:54

Deli z drugimi:

Share

Cisco Unified CRM Connector v 20 jezikovnih različicah

Integrirana CRM ponudba podjetij Cisco Systems in Microsoft – Cisco Unified CRM Connector 3.0 – je odslej na voljo v 20 jezikih. In sicer v ameriški in britanski angleščini, češčini, danščini, finščini, francoščini, grščini, italijanščini, japonščini, (poenostavljeni) kitajščini, madžarskem, nemškem, nizozemskem jeziku, norveškem, poljskem, brazilski in portugalski različici portugalskega jezika, ruščini, španščini, švedščini in turškem jeziku.

Cisco Unified CRM Connector 3.0 je aplikacija za upravljanje odnosov s strankami (CRM), ki je tesno integrirana z Microsoft Dynamics CRM 3.0. Namenjena je majhnim in srednje velikim podjetjem (v nadaljevanju SMB podjetja) in omogoča hitrejši dostop do informacij o strankah pri prejemanju in opravljanju klicev, s poudarkom na večji operativni učinkovitosti in zagotavljanju izboljšanega doživetja za stranke. Uporabniki namreč dobijo celovit vpogled v podatke o stranki, vključno s trenutnimi in nedavnimi nakupi, podatki o prodaji, statusu naročila, odnosih s stranko in podatkih o izstavljenih računih. Podjetja lahko z rešitvijo svoje celotno delovanje usmerijo na stranke in tako razvijejo visoko stopnjo storitev in močnejša, bolj dobičkonosna razmerja s svojimi strankami, kar posledično vpliva tudi na večjo konkurenčnost in manjše stroške kot del dolgoročnega razvoja IT.

Ko SMB podjetje sprejme klic z uporabo Cisco Unified CallManager ali Cisco Unified CallManager Express, se Cisco Unified CRM Connector 3.0 samodejno poveže s sistemom Microsoft Dynamics CRM in na zaslonu se prikažejo pojavna okna s podatki o stranki in aktivnostjo telefonskega klica, tako da lahko agent sledi klicu. Do istih informacij in zmogljivosti je mogoče dostopati tudi na daljavo, tako da se lahko prodajno in servisno osebje na terenu prav tako hitro poveže v omrežje. Novi podatki o stranki ali telefonskem klicu se naložijo v sistem, prihodnji stik s stranko pa se nadaljuje tam, kjer se je prejšnji končal.

Edzard Overbeek, komercialni podpredsednik za operativo in načrtovanje za Evropo v podjetju Cisco Systems je povedal: “Kar 70 odstotkov vseh stikov s strankami se opravi prek telefona. Podjetja, ki jim ne uspe vzpostaviti trdnih odnosov s svojimi strankami prek tega ključnega načina komunikacije, v prihodnosti ne bodo izkoriščala vseh potencialov konkurenčnosti”

“Zgodovinsko SMB podjetja niso imela dostopa do rešitev, ki prinašajo poglobljene informacije o njihovih strankah v realnem času. Z Unified CRM Connector 3.0, ki je na voljo v 20 jezikih, lahko sedaj uživajo prednosti pametne, preproste in zanesljive rešitve, ki jim lahko omogoči povečanje operativne učinkovitosti, znižanje stroškov in hitrejše odzive na poizvedbe strank. Ta razvoj prikazuje našo nepretrgano zavezanost majhnim in srednje velikim podjetjem. Kombinacija Cisco Unified Communications in Microsoft Dynamics CRM podjetjem omogoča povečati storilnost zaposlenih in zadovoljstvo strank ob hkratnem znižanju stroškov,” je povedal Brad Wilson, generalni direktor za Microsoft Dynamics CRM pri Microsoft Corp. ter dodal: “Naše sodelovanje s podjetjem Cisco Systems nam omogoča ponuditi preizkušeno in integrirano rešitev, ki podjetjem pomaga zgraditi trdnejša in bolj dobičkonosna razmerja s svojimi strankami.”

Nicolas Führs iz podjetja Connectiv! eSolutions GmbH je povedal: “CRM Connector je pomembno orodje za Connectiv! eSolutions GmbH. Že pred prevzemom klica naši zaposleni na svojem zaslonu vidijo vse pomembne podatke o stranki. S samodejno pripravo vseh sorodnih klicnih aktivnosti so vsi klici pregledani in zabeleženi v našem sistemu za CRM. Kar je še posebej uporabno v primerih, ko več zaposlenih hkrati dela na istem projektu. S preprosto namestitvijo in intuitivnim grafičnim uporabniškim vmesnikom je rešitev postala priljubljena tako v našem podjetju kot tudi pri naših strankah.”

Cisco Unified CRM Connector 3.0 je na voljo za Cisco Unified CallManager Express, Cisco Unified CallManager in Cisco Unified Contact Center Express. Ta nova aplikacija za CRM je sedaj opremljena s samodejno zaznavo trenutno uporabljene Cisco IP platforme in podpira širok nabor IP telefonov Cisco Unified, od vstopnega modela Cisco Unified IP Phone 7902G, do naprednega Cisco Unified IP Phone 7970G.

Orodje za prodajne partnerje na voljo v lokalnih jezikih
Sveže prevedena aplikacija je na voljo prek naveze partnerjev podjetij Cisco Systems in Microsoft, ki se osredotočajo na trg SMB podjetij. V njihovo pomoč je Cisco predstavil program Fast Start, ki je odslej na voljo v 10-ih najbolj uporabljenih svetovnih jezikih in nudi vire za pomoč pri prodaji rešitev iz družin Cisco Unified Communications in Microsoft Dynamics CRM. Podjetji sta skupaj predstavili tudi obsežno spletno stran Fast start s popolno podporo za učinkovito dobavo celovitih rešitev za SMB podjetja in vključuje samopostrežne vire kot so predstavitve Cisco Unified CRM Connector 3.0 v Flashu, orodje za iskanje partnerjev obeh podjetij, prodajna orodja in scenarije za predstavitve, paket za pripravo dogodka in paket za oblikovanje kampanije osveščanja ter vsebine za končne uporabnike.

Joseph Kort, predsednik in generalni direktor distribucijskega partnerja Activeo s sedežem v Franciji, je povedal: “Cisco Unified CRM Connector in Microsoft Dynamics CRM 3.0 nam omogočata pripravo edinstvene poslovne vrednosti za naše stranke.”

Več informacij o Cisco Unified CRM Connector 3.0 je na voljo na spletni strani www.cisco.com/go/microsoftsmb. Za več informacij o partnerskem programu Cisco Fast Start pa obiščite www.ciscomicrosoftsmb.com


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več