Programska oprema
15.03.2006 15:44
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Checkmark označil BitDefender Internet Security za neprebojen

Na zahtevnem testiranju požarnih zidov se je BitDefender Internet Security odlično izkazal

BitDefender 9 Internet Security je eden najzmogljivejših paketov na stržišču, ki pokriva vse varnostne vidike.

Neodvisna angleška certifikacijska ustavnova West Coast Labs je opravila obsežen preizkus programskih požarnih zidov, ki so trenutno na voljo na tržišču. Za neprebojno se je izkazala tudi različica programskega paketa BitDefender Internet Security in si tako prislužila certifikat Checkmark PC Firewall.

Omenjeni certifikat zagotavlja, da BitDefender programski paket dosega visok nivo zaščite pred digitalnimi nevarnostmi iz okolja, preprečuje neavtoriziranim lokalnim programom dostop do omrežja ter uporabniku nudi obsežno dokumentacijo ter administrativna orodja.

BitDefenderjev izdelek je zahteven preizkus zgledno opravil tudi ob uporabi privzetih nastavitev. Richard Thomas, inženir, ki je izdelke testiral, je o njem povedal naslednje: “BitDefender gre pohvaliti za visok varnostni nivo, ki ga ponuja že z nastavitvami, priporočljivimi za domačega uporabnika; te so bile dovolj, da je med testiranjem, program uspel blokirati vse poskuse vdorov in uporabnikova varnost ni bila ogrožena – brez posega v nastavitve.”

“BitDefender 9 Internet Security se sedaj bohoti z vsemi Checkmark certifikati za osebne računalnike: protivirusna zaščita 1 in 2, zaščita pred trojanskimi konji, protivohunska zaščita in požarni zid. Takšen nivo varnosti v tem trenutku lahko ponudita samo dve protivirusni podjetji,” je uspeh komentiral Nicolae Simon, BitDefenderjev direktor trženja. “Ta certifikat dokazuje, da je trud, ki smo ga vlagali v razvoj požarnega zidu, ki bi podprl naše odlične protivirusne pogone, padel na plodna tla,” je zaključil.


Prijavi napako v članku