Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
08.08.2022 07:31

Deli z drugimi:

Share

Takojšnji natis fotografij – naj nepozabni trenutki tega poletja ne ostanejo le na telefonu

Nič se ne more primerjati s poletnimi fotografijami. Zlati sij sonca, modrina vode, veliki pisani sladoledi in pristni nasmeški. Vsaka fotka, ki oddaja takšno srečo in veselje, si zasluži posebno mesto v tvojem domu, denarnici ali pisarni.

Včasih smo bili omejeni s številom fotografij, ki smo jih lahko posneli s fotoaparati, nato pa je bilo potrebno čakati tedne, če smo želeli te fotografije tudi razviti. Danes imamo to srečo, da imamo svoje mobilne telefone ali digitalne kamere vedno in povsod pri sebi in lahko kadarkoli ujamemo nešteto nepozabnih trenutkov.

Naša storitev takojšnjega natisa fotografij na licu mesta ti omogoča, da te fotke enako hitro kot jih ustvariš, potem tudi natisneš. Obišči poslovalnice naših partnerjev dm, Müller in E.Leclerc in spremeni svoje fotke v otipljive spomine v trenutku.

Kako natisniti fotke na CEWE Fotokiosku?

Zelo enostavno! Poišči enega izmed več kot 100 Fotokioskov v svoji najljubši poslovalnici, nanj priključi svoj pametni telefon, USB ali pomnilniško kartico, izberi fotografije in tiskanje se lahko prične. V le nekaj trenutkih že imaš v rokah svoje najljubše spomine tega poletja.

S pomočjo naše aplikacije pa lahko izbereš fotografije za takojšnji natis udobno od doma ali na poti in jih tako že vnaprej pripraviš za natis na CEWE Fotokiosku v poslovalnicah naših partnerjev.

Cewe-fotoknjiga-takojšnji-natis-fotografij

Natisni fotografije v različnih formatih in na kreativne načine!

Na vseh CEWE Fotokioskih lahko izdelaš fotografije v sledečih formatih:

  • 10 x 15 cm
  • 15 x 15 cm (kvadrat)
  • 15 x 20 cm
  • 5 x 15 cm (fototrak)
  • 13 x 18 cm z robom

Poleg klasičnih fotografij lahko na CEWE Fotokioskih oblikuješ in natisneš tudi večdelne fotografije, fotografije okrašene z barvnimi okvirji, besedili in dizajnerskimi predlogami.

V dm poslovalnici na Vrhniki pa naš najnovejši, največji in najmodernejši fotokotiček ponuja še nekaj novosti. Tam lahko natisneš tudi posterje večjih dimenzij in fotonalepke različnih velikosti, s katerimi lahko med drugim personaliziraš svoje najljubše izdelke dm blagovnih znamk.

Cewe-fotoknjiga-1

Kje lahko razvijem svoje fotografije?

Najdi CEWE Fotokiosk v najbližji poslovalnici dm, Müller ali E.Leclerc in začni z natisom svojih fotografij!

  • dm poslovalnice
  • Müller poslovalnice
  • E.Leclerc poslovalnice

Oglej si video, ki prikazuje, kako enostavna je uporaba CEWE Fotokioskov.

Ne dovoli, da fotke fantastičnih doživetij tega poletja ostanejo le na telefonu. Natisni jih in jih ponosno razstavi po svojem domu, pošlji svojim ljubljenim ali jih, če si bolj ustvarjalne narave, uporabi pri oblikovanju ali za okrasitev poljubnih predmetov ali daril.

Veseli bomo, če z nami deliš, kako oblikuješ, razstavljaš ali shranjuješ svoje poletne dogodivščine, ustvarjene na CEWE Fotokiosku. Deli svoje ideje na socialnih omrežjih in uporabi označbo @ceweslovenija.

Želimo ti celo leto polno nasmeškov ob obujanju poletnih spominov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več