Računalništvo, telefonija
24.10.2018 09:40
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cenovno ugoden kvadrokopter Xiaomi

ima 5100 mAh baterijo, ki zagotavlja, da bo z enim polnjenjem v zraku zdržal slabe pol ure, natančneje 27 minut.
ima 5100 mAh baterijo, ki zagotavlja, da bo z enim polnjenjem v zraku zdržal slabe pol ure, natančneje 27 minut.

Kvadrokopterji so v zadnjih nekaj letih postali že nekaj povsem običajnega, saj se uporabljajo kot orodje za zabavo ter celo kot delovni pripomoček ali varnostni sistem. Ko kupujemo kvadrokopter, pa se moremo seveda najprej vprašati, ali si želimo igračko ali nekaj resnega, recimo takšnega za snemanje videoposnetkov in fotografiranje.

Za vas smo na spletnem portalu TomTop našli kakovosten in ugoden kvadrokopter XIAOMI Mi Drone. Z njim boste lahko snemali v 4K oziroma Ultra HD ločljivosti (3840 × 2160 pik), ki v praksi postreže s prikazom štirikrat več podrobnosti kakor polna visoka ločljivost (Full HD). Seveda ima vgrajen tudi GPS. Določili boste lahko vrsto podrobnosti snemanja, med drugim boste lahko vnaprej določili njegovo pot, kar prispeva k lažjemu upravljanju in boljši uporabniški izkušnji.

Vodite ga lahko s posebno konzolo in aplikacijo na mobilnem telefonu, in sicer z oddaljenosti kar 4 kilometre. Upravljali ga boste lahko do 120 metrov nad tlemi. Poleg tega je na konzoli tipka, s katero ga lahko brez posebnega upravljanja kadar koli prikličete nazaj. In še en pomemben podatek: ima 5100 mAh baterijo, ki zagotavlja, da bo z enim polnjenjem v zraku zdržal slabe pol ure, natančneje 27 minut. Še več podrobnosti najdete na spletni strani TomTop (https://www.tomtop.com/p-rm6355us.html?aid=SL), kjer lahko opisani kvadrokopter tudi naročite. V posebni ponudbi je lahko vaš že za zelo ugodnih 355,37 evra. Zanj tudi ne boste plačali carine in dajatev, kar pomeni, da stroškov s pošiljanjem dejansko ni.

Če želite še nekoliko nižjo ceno, pa se lahko pridružite družbenemu varčevanju”, ki ga nudi spletna stran TomTop (https://www.tomtop.com/socialsavings/). To v praksi pomeni, da povabite prijatelje, naj nakupujejo z vami, pri čemer skupaj nekaj prihranite.


Prijavi napako v članku