Telefoni
23.04.2021 05:54

Deli z drugimi:

Share

Cenovno nadvse dostopni Samsung Galaxy M12

Poceni Samsung Galaxy M12 se vam bo zagotovo takoj prikupil.
Poceni Samsung Galaxy M12 se vam bo zagotovo takoj prikupil.

Uporabniki spleta smo se nekako že navadili na to, da izdelke kupujemo neposredno s strani kitajskih podjetij, saj so cene nizke, kakovost pa zadovoljiva. Na srečo tudi pri podjetju Samsung sledijo temu trendu. To so dokazali s pripravo cenovno nadvse dostopnega telefona Galaxy M12.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M12 je namreč lahko naš že za preračunanih 179,90 evrov. Kljub nizki maloprodajni ceni je novost vseeno dovolj zmogljiva. Ta je namreč opremljena z osemjedrnim procesorjem Samsung Exynos 850, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Tega lahko seveda razširimo še s pomočjo pomnilniške kartice microSD. Naprava namreč podpira pomnilniške kartice do kapacitete enega terabajta.

Piko na i daje še zaslon Infinity-V s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo in ločljivostjo 720 x 1.600 slikovnih točk. Frekvenca osveževanja znaša zgolj 90 hercev. Tu je bilo odlično poskrbljeno tudi za zajem fotografi. Glavna kamera je opremljena s tipalom ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, preostale pa ponujajo ločljivosti pet milijonov in dveh milijonov slikovnih točk. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa mu zagotavlja baterija kapacitete 5.000 miliamper ur. To lahko polnimo s polnilcem moči 15 vatov, kar zagotavlja relativno hitro polnjenje.


Prijavi napako v članku