Življenjski slog
07.06.2024 14:34
Posodobljeno 1 dan nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cena Bitcoina je že nad 70 tisoč dolarjev – 99Bitcoins se približuje mejniku 2 milijona dolarjev v predprodaji

Bitcoin (BTC) je 5.junija 2024 presegel 70.000 dolarjev, zato se mali vlagatelji množično udeležujejo predprodaje kriptovalut 99Bitcoins BRC-20. 

Bikovski zagon Bitcoina je znatno povečal predprodajo žetona 99BTC, saj se približuje doseganju meje 2 milijona dolarjev. 

Nedavna odobritev promptnih skladov Bitcoin ETF v ZDA in Hongkongu je skupaj z dogodkom razpolovitve Bitcoina 20. aprila ustvarila novo bikovsko serijo kriptovalut.

Povečanje povpraševanja in zmanjšanje ponudbe dvigujeta ceno Bitcoina na novo raven in povečujeta zanimanje za beta različice Bitcoina, kot je 99Bitcoins. 

Zato je predprodaja novega žetona 99BTC te platforme doživela eksplozivno rast, saj je zbrala več kot 1,9 milijona dolarjev in se hitro približuje naslednjemu mejniku 2 milijona dolarjev, kar pomeni, da je za vlagatelje skrajni čas, da se vključijo v posel. 

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

Migracija BRC-20 in potencial tržne kapitalizacije

Zaradi skokovitega porasta cene Bitcoina, ki spodbuja povpraševanje po sorodnih projektih, je predprodaja 99Bitcoins kot nalašč za izkoriščanje obnovljenega zanimanja na trgu. 99Bitcoins bo na standard žetonov BRC-20 prešel v tretjem četrtletju 2024, kar bo še povečalo njegovo privlačnost.

Platforma Learn-to-Earn podjetja 99Bitcoins, ki je od leta 2013 pionir na področju izobraževanja z Bitcoini in je zasnovana tako, da uporabnike nagrajuje za njihova izobraževalna prizadevanja, še naprej ustvarja edinstveno ponudbo vrednosti na 17,8 milijarde dolarjev vrednem trgu digitalnega izobraževanja. 

Poleg tega žeton 99BTC ponuja eno najvišjih letnih donosnosti vložkov v industriji kriptovalut, ki znaša 859 %. Ta izjemno visoka donosnost vzbuja precejšnje zanimanje malih vlagateljev, ki iščejo tržne dobičke v bikovskem kriptografskem okolju leta 2024.

Te zelo visoke donose, ki presegajo trg, lahko izkoristite tako, da preprosto kupite 99Bitcoins. To vam omogoča, da zastavite svoje žetone za predprodajo, še preden 99BTC kotira na borzah.

Vendar je to šele začetek. Številni analitiki menijo, da bi 99BTC lahko dosegel tržno vrednost 100 milijonov dolarjev, poleg številnih odmevnih uvrstitev na DEX in CEX, načrtovanih za tretje četrtletje letošnjega leta, kar bo povzročilo dvig prvotne cene uvrstitve.

99BTC je pripravljen voditi naslednji val izobraževanja in sprejemanja kriptovalut

Medtem ko se Bitcoin še naprej vzpenja, se žeton 99BTC pojavlja kot privlačna beta različica Bitcoina in je dobro pripravljen voditi naslednji val izobraževanja in sprejemanja kriptovalut.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več