Računalništvo, telefonija
23.11.2020 10:40
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Celovito evidentiranje delovnega časa v oblaku eTM

Celovito evidentiranje delovnega časa v oblaku eTM
Celovito evidentiranje delovnega časa v oblaku eTM

Evidentiranje delovnega časa si večina predstavlja kot terminal na steni ter kartico, s katero se prijavimo ali odjavimo. Takšni sistemi so nadomestili še starejše kartične sisteme. Internet je omogočil, da se je tudi rešitev evidentiranje delovnega časa preselila v oblak. Selitev v oblak prinaša številne prednosti tako za podjetje kot tudi za zaposlene. eTM, ki bo letos praznoval deset let, je bil že od vsega začetka zasnovan kot sistem evidentiranja v oblaku.

Danes sicer težko govorimo le o sistemu za evidentiranje delovnega časa, saj predstavlja mnogo več kot samo osnovno funkcionalnost beleženja delovnega časa. Govorimo lahko o sistemu, ki v podjetju predstavlja pomembno vlogo podpornega sistema na različnih področjih, od proizvodnje do logistike sledenja. Že na začetku smo se zavedali, da je za uspešen sistem potrebna integracija z ostalimi procesi v podjetju. Trenutno se sistem povezuje z večino ERP sistemov, kar predstavlja pomembno prednost, saj se podatki med različnimi procesi prenašajo direktno. Danes najdemo eTM v panogah, kot so javni sektor, bolnice, zdravstveni domovi, proizvodnja in logistika. Najdemo ga v tako v mikro kot v srednjih in velikih podjetjih.

Želje uporabnikov, inovativnost in strokovni pristop so bili ves čas osnovno vodilo razvoja. Danes sistem eTM predstavlja zaokrožen nabor funkcionalnosti, ki v veliki meri olajšajo poslovanje vsakega podjetja. Osnova sistema eTM so storitve v oblaku, ki se preko različnih odjemalcev uporabljajo na mobilnih napravah ali računalnikih. Celotna rešitev je v oblaku, namestitev ni potrebna, ni nadgradenj, zato je strošek sistema skozi leta bistveno nižji. Uporabnik se lahko sproti odloča, katere storitve bo uporabljal. Možna je enomesečna preizkusna doba sistema.

Osnovne funkcionalnosti sistema: evidentiranje delovnega časa (terminal, računalnik, mobilne naprave); elektronske dovolilnice; planiranje delovnega časa (mesečno, tedensko); obračun dodatkov, spremljanje obračun dežurstev; spremljanje opravljenega dela (delovni nalogi, opravila); zajemanje opravljenega dela na terenu; potni nalogi, sledenje vozil; rezervacija službenih vozil; naročanje evidentiranje in obračun malic; integracija v ostale sisteme podjetja ERP.

Več informacij o eTM sistemu najdete na spletni strani www.e-tm.si ali telefonski številki 02 3000 360.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847