Telefoni
24.03.2017 11:27
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni telefon z baterijo, ki zdrži kar 11 dni

Oukitel K10000 z baterijo kapacitete 10.000 miliamper ur za dobrih 220€!
Oukitel K10000 z baterijo kapacitete 10.000 miliamper ur za dobrih 220€!

Vodilni proizvajalci pametnih mobilnih telefonov neprestano ponujajo v prodajo nove pametne mobilne telefone, ki so komaj kaj boljši od svojih predhodnikov. Težava je tudi v tem, da telefoni ne ponujajo avtonomije delovanja, ki bi si jo želeli. V najboljšem primeru moramo mobilno napravo polniti “le” enkrat na dan, pri nekoliko pogostejši uporabi pa tudi večkrat.

Če bi radi pametni mobilni telefon brez polnjenja uporabljali več dni zapored, morda velja razmisliti o nakupu telefona Oukitel K10000. Nakup priporoča tudi eden naših zvestih bralcev, ki telefon uporablja že več mesecev in ga v povprečju polni na 11 dni. Poleg dolge avtonomije delovanja je naš bralec izpostavil še tekoče delovanje sistema in relativno nizko ceno naprave, saj je za njen nakup vključno s carino potrebno odšteti le 200 evrov.

Glavna odlika pametnega mobilnega telefona Oukitel K10000 je zmogljiva baterija, saj njena kapaciteta znaša kar zavidljivih 10.000 miliamper ur. Telefon pa tudi z drugimi komponentami ne razočara, saj je opremljen s štirijedrnim procesorjem MediaTek MT6753, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 16 gigabajti prostora. Za prikazovanje slike je na voljo zaslon s 14-centimetrsko (5,5-palčno) diagonalo visoke ločljivosti, medtem ko je za hitro povezovanje v mobilni internet na voljo podpora omrežju 4G/LTE. Najdemo še digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov slikovnih točk, kar dve spletni kameri ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk, piko na i pa daje še mobilni operacijski sistem Android 5.1 Lollipop.


Prijavi napako v članku