Avtomoto
Življenjski slog
25.03.2022 19:02

Deli z drugimi:

Share

Čas je za skiroje!

Temperature se že dvigajo in čas je, da zavihamo rokave ter se na našo pot podamo z električnim skirojem! Xiaomi Mi električni skiroji so na voljo pri nas, za nadaljnjo prodajo po ugodnih veleprodajnih cenah.

Skiroji Mi Scooter Essential, Mi Scooter 1S, Mi Scooter 2 PRO in najnovejši Mi Scooter 3 (v sivi ali črni barvi) na voljo pri najboljšem dobavitelju! Pravočasno si priskrbite ustrezno zalogo in vašim kupcem ponudite Mi skiroje po ugodnih cenah!

Kratke predstavitve skirojev in bistvene razlike med njimi:

  • Mi Scooter Essential (B2B)

Osnovna različica skiroja, za vse začetnike in za vse manj zahtevne uporabnike. Doseže nekoliko manjšo hitrost, 20km/h, doseg do 20km. Je najlažji med vsemi modeli in sicer tehta le 12kg. Prav tako kot vsi ostali modeli pa vsebuje multifunkcijski prikazovalnik na krmilu. Ima bolj osnovne ročke.

  • Mi Scooter 1S (B2B)

Ta skiro je dejansko nadgradnja najbolj prodajanega skiroja prejšnje generacije, saj so mu dodali multifunkcijski prikazovalnik na krmilu in ima doseg kar do 30km.

  • Mi Scooter 2 PRO (B2B)

Skiro z najdaljšim dometom in sicer do 45km, kar mu omogoča večja baterija. Primeren je tudi za višje uporabnike. Vgrajen ima multifunkcijski prikazovalnik v krmilu. Enostavno ga povežete z mobilno aplikacijo za nadaljni nadzor in upravljanje. Nova generacija 8.5 inčnih pnevmatik pa omogoča da je vaša vožnja še toliko bolj udobna in brez nestabilnih tresljajev.

  • Mi Scooter 3 (B2B)

Najnovejši model, na voljo v dveh barvnih kombinacijah. Doseg do 30km. Najvišja hitrost do 25km/h. Prenovljene zadnje zavore z dvojnimi ploščicami za varnejše ustavljanje. Na krmilu ima vgrajen prikazovalnik hitrosti in drugih informacij. Povežete ga lahko tudi z mobilnim telefonom preko aplikacije, za naprednejše upravljanje.


Vsi skiroji imajo vgrajene stranske reflektorje, po regulaciji EU; nudijo enostavnost zlaganja v zgolj treh korakih. Nudijo tri nastavitve hitrosti in sicer počasno, srednje in športno. Največja nosilnost 100kg. Imajo močno 2W ultra svetlo LED luč spredaj, ki jo lahko vključite pri vožnji v slabših svetlobnih pogojih. Imajo tudi rdečo zadnjo LED luč in tačko za parkiranje.

Stopite v pomlad z vetrom v laseh!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več