Življenjski slog
19.09.2023 12:00

Deli z drugimi:

Share

Čarobni spomini v čudoviti CEWE FOTOKNJIGI

V septembru skoraj dvakrat več strani po osnovni ceni!

Jesen že trka na vrata in s seboj prinaša ne le sveža jutra in prijetne jesenske vonjave, ampak tudi priložnost za ohranitev dragocenih trenutkov, ki jih lahko občudujemo še skozi mnoga leta.

Pozabite na klasične foto albume – s CEWE FOTOKNJIGAMI lahko svoje spomine zavijete v elegantno oblikovane strani, ki pripovedujejo vašo edinstveno zgodbo. V septembru vam CEWE prinaša prav posebno presenečenje: za ceno 26 strani dobite kar 50 strani! To pomeni, da imate še več prostora za svoje najlepše trenutke, več strani za pripovedovanje svoje zgodbe in več kreativne svobode, da vaša fotoknjiga postane prava umetnina.

S CEWE FOTOKNJIGAMI lahko ustvarite pravo zakladnico spominov, ki bo navduševala vas in vaše bližnje. Pripovedujete lahko s fotografijami, dopolnjenimi z zanimivimi zapisi in mislimi, ki so vas prevevale v ujetih trenutkih, z okrašenimi z elegantnimi okrasnimi premazi, različnimi okvirji ali pisanimi kliparti.

Poigravate se lahko tudi s časovnicami in z zemljevidi, ki jih lahko vstavite na strani svoje fotoknjige in z njimi še podrobneje orišete svojo pot.

Svojo CEWE FOTOKNJIGO pa lahko naredite še bolj dinamično in izjemno tako, da vanjo vstavite video posnetke, ki dodajo vašim spominom pravo globino. Predstavite razgled iz vašega najljubšega kotička na plaži ali pa obudite zvoke smeha iz nepozabne zabave s prijatelji.

Kako to deluje? Enostavno! Svoje video posnetke naložite v program CEWE Fotosvet, ki ga lahko prenesete iz naše spletne strani. S programom enostavno vstavite video v vašo fotoknjigo, ta pa bo nato ustvaril QR kodo, ki jo lahko postavite kamorkoli po fotoknjigi ter s tem vašim spominom dodate novo dimenzijo. Kako čudovit način, da ponovno obudite te nepozabne trenutke!

Inovativnost je naše gonilo, ves čas pa sledimo tudi trajnostnemu pristopu. Ravno zato smo našo ponudbo obogatili z odlično novostjo, nagrajeno s prestižno nagrado TIPA: CEWE FOTOKNJIGO iz 100% recikliranega papirja, ki omogoča vašim spominom, da zasijejo na okolju prijazen način. Izbira tega papirja je zaenkrat dostopna le za naročila preko naše spletne strani. Oblikujte fotoknjigo, ki bo ne samo polna čarobnih trenutkov, ampak tudi podpira naše okolje.

Ne glede na to, ali ste svoje poletje preživeli med odkrivanjem tujih dežel, poležavanjem na plaži ali uživanjem v preprostih vsakdanjih radostih, CEWE FOTOKNJIGE so vaš način, da te trenutke zadržite za vedno. In s septembrsko akcijo, ki vam ponuja 50 strani za ceno 26 strani, je pravi čas, da ujamete vse te čudovite trenutke in jih ovekovečite na straneh, ki bodo pripovedovale vašo edinstveno zgodbo.

Podajte se v ustvarjalni svet CEWE FOTOKNJIG in z njimi pripovedujte svojo zgodbo ter ujemite lepoto trenutkov, ki vas obdajajo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več