Igre
09.03.2009 10:00
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Capcom z novo streljačino


Zaradi podnebnih sprememb bo tokrat
okolje dosti bolj tropsko.

Največji japonski razvijalec in založnik video iger Capcom je napovedal nadaljevanje svoje tretjeosebne streljačine, imenovane Lost Planet: Extreme Condition. Igra je izšla v Evropi leta 2007 in sicer za osebne računalnike ter igralno konzolo XBOX 360, leto kasneje pa še za Playstation 3. Igra je ob izidu v Veliki Britaniji postala celo najbolje prodajana igra in to kljub precej mešanim vtisom, ki jih je pustila pri opisovalcih, saj so ji nekateri mediji dali zelo visoko, spet drugi pa zelo nizko oceno.

Dogajanje v nadaljevanju naj bi bilo postavljeno deset let za izvirnikom, na nekoč zmrznjen planet E.D.N. III. V tem času je planet doživel drastične podnebne


Kljub globalnem segrevanju pa bo za
otoplitev odnosov s sovražniki še
vedno najpriročnejši svinec.

spremembe, tako da nas bo kot posledica globalnega segrevanja, namesto zamrznjenega, v ledeni oklep ujetega planeta, pričakalo večinoma ozelenelo površje z bujnim tropskim rastjem.
Razvijalec obljublja, da se bomo lahko v zgodbo vključevali nekoliko bolj dinamično, kar upamo pomeni, da bodo imela naša dejanja dejansko vpliv na potek zgodbe. Kot dodatek pa obljubljajo tudi, da se bomo osrednje zgodbe lahko lotili tudi v internetnem večigralskem načinu, kot del moštva do štirih sodelujočih igralcev.

Igra je za zdaj napovedana le za igralno konzolo XBOX 360. Datum izida še ni znan, napovedan pa naj bi bil na sejmu Electronic Entertainment Expo (E3), ki se bo odvijal od 2. do 4. junija.


Prijavi napako v članku