Igre
06.12.2019 10:35

Deli z drugimi:

Share

Capcom kot kaže že pripravlja Resident Evil 3 v novi preobleki

Tako naj bi izgledala naslovnica prihajajoče predelave.
Tako naj bi izgledala naslovnica prihajajoče predelave.

Po izvrstnih predelavah začetkov kultne grozljivke Resident Evil je bilo le vprašanje časa, kdaj se bo Capcom lotil še reinkarnacije tretjega dela s podnaslovom Nemesis. Producent Yoshiaki Hirabayashi je namreč že kmalu po izidu Resident Evil 2 v začetku letošnjega leta povedal, da se je ekipa pripravljena lotiti tudi predelave tretjega dela, če bodo oboževalci franšize dovolj glasni.

Želja za sodobno različico Resident Evil 3: Nemesis po velikem uspehu predelave drugega dela seveda ni manjkalo, zato se je japonski igričarski velikan očitno hitro lotil dela. Že prejšnji mesec so se pojavile glasne govorice o izdelavi igre, ki naj bi luč sveta ugledala že prihodnje leto, sedaj pa je na PlayStation Network nehote pricurljala še njena naslovnica.

Capcom razvoja igre sicer uradno še ni potrdil, zna pa to storiti prihodnji teden na prireditvi The Game Awards. Če studio njen izid res načrtuje za 2020 utegnemo naslednje leto dobiti kar dve igri v seriji Resident Evil, saj je v nastanku tudi preživetvena večigralska obzgodba Project Resistance, kot smo poročali že jeseni.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku