Tiskalniki in skenerji
19.03.2009 08:25
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canonu nagrada Buyers Laboratory

Canonu nagrada Buyers Laboratory
Canonu nagrada Buyers Laboratory

Canon Europe je objavil, da je za svoj vsestranski 44-palčni tiskalnik velikega formata Canon imagePROGRAF iPF820 prejel jesensko nagrado “Pick” 2008, ki jo podeljuje neodvisna organizacija Buyers Laboratory (BLI).

Canonov imagePROGRAF iPF820 je dobil nagrado zaradi naprednih zmogljivosti, s katerimi zadovoljuje potrebe trgov tehničnih in grafičnih strok. Dvojni valj mu omogoča hitro zamenjavo tipa papirja ter ponuja zanesljivo in enostavno rokovanje s papirjem, saj podpira tako liste kot role papirja. Tudi gonilnik imagePROGRAFA iPF820 je bil pohvaljen zaradi številnih funkcionalnosti, vključno s funkcijo Free Layout in brezrobim tiskanjem, dodan pa ima tudi Canonov tiskalni vtičnik za Microsoft Word.

Tiskalnik je namenjen računalniško podprtemu načrtovanju (CAD), geografskim informacijskim sistemom (GIS), tiskarnam in produkcijskemu trgu, saj ga odlikujejo petbarvne tiskalne glave, hitro izpisovanje z učinkovito rabo črnila in nizki stroški lastništva. Predstavljen je bil lani in je zelo vsestranska naprava z zmožnostjo izdelave natančnih, visokokakovostnih barvnih in črno-belih izpisov na širokem naboru medijev.

Poleg priznanja za imagePROGRAF iPF820 je BLI Canonu že šestič od leta 2000 podelil nagrado za Serijo večfunkcijskih tiskalnikov leta 2008. Nagradil pa ga je tudi s štirimi jesenskimi nagradami “Pick” 2008 za pisarniško serijo večfunkcijskih tiskalnikov.


Prijavi napako v članku