Telefonija
25.02.2009 14:20
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canonov prvi vodotesni digitalni fotoaparat

Vodotesen do globine 10m in prenese padec z višine 1,22m.
Vodotesen do globine 10m in prenese padec z višine 1,22m.

Canon je predstavil svoj prvi vodotesni digitalni kompaktni fotoaparat, PowerShot D10 z 12,1 milijona točkami. Namenjen je pustolovcem in vsem z aktivnim življenjskim slogom, saj združuje veliko odpornost z izjemno kakovostjo posnetkov. Canonov procesor DIGIC 4 ponuja visoko odzivnost in zmogljivosti, ki se odražajo na s podrobnostmi bogatih posnetkih. Nova funkcija samodejnih nastavitev Smart Auto pa uporablja tehnologijo prepoznavanja prizorov, s katero zagotavlja brezskrbno fotografiranje. Novi PowerShot D10 ponuja izbiro bogate dodatne opreme.

Vodotesen je do globine 10 metrov , prenese padec na trdo podlago z višine 1,22 metra, je odporen na prah in njegova delovna temperatura seže do -10°C.

Na voljo je paleta zaščitne dodatne opreme, ki fotoaparat varuje pred poškodbami: mehka torbica, naramni in ovratni pasovi, karabinski pašček. Inovativen sistem pritrjevanja na robovih aparata omogoča različne načine nošenja, prilagojene posameznim aktivnostim. Uporabniki lahko fotoaparat prilagodijo lastnemu okusu z barvnimi pokrovčki in ga zaščitijo pred praskami v mehki torbici.Prijavi napako v članku