Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
Programska oprema
28.06.2022 13:33
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canon predstavlja pisarniški ekosistem

Pisarniški ekosistem Canon olajša delo, izboljša varnost in dvigne produktivnost.

Canon, vodilni inovator in ponudnik rešitev za obdelavo slik, je predstavil prenovljen pisarniški ekosistem. Tiskalniške in večnamenske naprave ter programska oprema ekosistema izboljšujejo delovne procese v podjetjih in zagotavljajo večjo varnost, hkrati pa uporabnikom omogočajo enostavnejšo in bolj intuitivno uporabo.

Varnost

Poslovna in informacijska varnost sta podjetjem vse bolj pomembni; naprave Canon vsebujejo vse najnovejše varnostne tehnologije, od enkripcije diska do pregleda zagonskih datotek. Prav tako imajo naprave vgrajen popoln sistemski dnevnik dogodkov, ki se lahko integrira s strežniškimi rešitvami za nadzor varnosti in dogodkov (SIEM). Na ta način lahko administratorji v realnem času natančno spremljajo delovanje naprave in komunikacijo naprave z ostalimi napravami v omrežju.

Uporabniška izkušnja

Uporabniški vmesnik je na vseh napravah enak in se lahko popolnoma prilagodi potrebam uporabnika ali podjetja. Tako lahko uporabnik A4 napravo uporablja v pisarni, ko pa potrebuje večje količine tiskanja, mu je na voljo popolnoma enak uporabniški vmesnik na A3 oddelčni centralni napravi.

Uporabniku je na vseh napravah na voljo na dotik občutljiv zaslon z velikimi ikonami in enostavnimi nastavitvami. Vse naprave imajo uporabniški vmesnik tudi v slovenskem jeziku, kar še dodatno olajša njihovo uporabo.

Pisarniške rešitve Canon

Canon podjetjem zagotavlja popoln pisarniški ekosistem, od orodij za zajem in obdelavo dokumentov do sistemov za dokumentne procese v podjetjih. S pomočjo pisarniških rešitev Canon je odgovornim osebam v podjetjih na voljo popoln pregled nad poslovanjem podjetja, nad varnostjo dokumentov in tokom dokumentov znotraj podjetja.

uniFlow: programska oprema za upravljanje s tiskom

Del pisarniških rešitev Canon je tudi programska oprema uniFlow, s katero lahko varno tiskate in skenirate dokumente. Odgovornim omogoča popoln pregled tiskanja in skeniranja, poskrbi pa tudi za samodejno blokiranje tiskanja tistih dokumentov, ki so zaupne narave.

Z uporabo programske opreme uniFlow lahko zaklenete določene tiskalnike ter onemogočite tiskanje in uporabo le-teh brez prijave uporabnika. Vsakemu uporabniku se lahko dodeli nivo zaupnosti dokumentov, ki jih še lahko tiska; če uporabnik želi natisniti dokument, ki je nad nastavljenim nivojem zaupnosti, se tiskanje samodejno blokira. Enako velja pri skeniranju: uporabnik lahko skenira le na mesta, ki so mu določena in na e-poštne naslove, ki so mu dovoljeni. Tako se prepreči naklepen ali naključen beg zaupnih podatkov.

Izboljšana produktivnost

Programska oprema uniFlow poleg varnosti tiskanja in skeniranja izboljša tudi produktivnost in storilnost v podjetju. Zaposlenim je na voljo poenostavljeno upravljanje s skeniranimi dokumenti, saj ves čas točno vedo, kje so njihove skenirane datoteke. Prav tako pri tiskanju ni več potrebno iskati dokumentov med množico natisnjenih strani, ki čakajo na tiskalnikih – zaposleni pride to tiskalnika, se prijavi, nato pa se natisnejo le dokumenti, ki jih je dejansko želel natisniti.

Upravljanje s tiskom

Vse naprave Canon se lahko popolnoma integrirajo v sodobne sisteme upravljanja s tiskom in dokumenti. Preko sistema uniFlow je na voljo podrobna statistika tiskanja, skeniranja in kopiranja, ki omogoča podrobne analize dela s tiskalniki in večnamenskimi napravami. Tako lahko podjetja na osnovi podrobnih podatkov prilagajajo interno poslovanje in izboljšajo konkurenčnost na trgu.

Za več informacij o napravah Canon in sodobnih rešitvah upravljanja s tiskom se obrnite na podjetje Bilban d.o.o. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Canon tiskalniki

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več