Računalništvo, telefonija
04.02.2005 08:07
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

CA-jev eTrust je osvojil Okna XP

Podjetje Computer Associates je objavilo, da je njihova programska oprema eTrust EZ Antivirus 7.0 in eTrust Antivirus r7.1 na voljo skupaj s programsko opremo Windows XP Home Edition in Windows XP Professional Edition. Ponudba vključuje tudi 30-dnevno preskusno CA-jevo programsko opremo za odkrivanje vohunskih programov eTrust PestPatrol.

Pričakujejo, da bo ta posebna ponudba, ki bo trajala do 28. februarja 2005, na voljo milijonom uporabnikov in poslovnih strank po vsej Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki (EMEA). Sestavljavcem sistemov v izbranih državah EMEA jo ponujajo Microsoftovi distributerji. Vsak paket Windows XP Home Edition vsebuje brezplačno enoletno licenco za CA-jev program eTrust EZ Antivirus, z vsako kopijo programa Windows XP Professional Edition pa stranke prejmejo brezplačno enoletno naročnino na eTrust Antivirus r7.1. Obe ponudbi vsebujeta tudi brezplačne posodobitve virusnih datotek in brezplačno 30-dnevno preskusno različico CA-jeve programske opreme za odkrivanje vohunskih programov eTrust PestPatrol. CA-jeva programska oprema je na voljo na reklamnih CD-jih, sestavljavci sistemov pa jo bodo namestili v računalnike skupaj s programom Windows XP.

CA-jeva prisotnost v izdajah programa Windows XP Home in Windows XP Professional je nadaljevanje zgodbe, ki se je začela oktobra 2004, ko so Microsoftovi evropski distributerji objavili, da bodo kupcem v izbranih državah EMEA z vsako kopijo programa Microsoft Windows Small Business Server 2003 ponudili tudi eno brezplačno strežniško kopijo in dostop do petih odjemalskih kopij programa eTrust Antivirus r7.1.

Ta ponudba se nanaša tudi na Slovenijo. Preskusne različice CA-jevih rešitev lahko dobite na spletni strani http://www.ca.com/offices/slovenia/, v desnem kotu pod naslovom Trial version. Rešitev eTrust Antivirus r7.1 se nahaja pod naslovom Security.


Prijavi napako v članku