Programska oprema
06.05.2006 18:44

Deli z drugimi:

Share

CA AllFusion Modeling Suite

Podjetje CA je objavilo novo različico AllFusion Modeling Suite, ki vsebuje patentiran mehanizem GDM (generalized data modeling), vdelan v AllFusion ERwin Data Modeler. AllFusion Modeling Suite r7 poenostavlja oblikovanje, uvajanje in analiziranje zapletenih aplikacij za zbirke podatkov in IT oddelkom omogoča, da hitreje dobavljajo aplikacije, povečajo produktivnosti osebja in nadzirajo stroške lastništva zbirke podatkov. Slovenskemu trgu novo različico izdelka ponuja CA-jev partner AD Consulting, ki je specializiran za AllFusion Modeling izdelke in se ponaša tudi z nazivom Smart Partner.

Zbirka AllFusion Modeling Suite r7 prinaša enostavno zagotavljanje skladnosti predpisov in hitro identifikacijo problemov: omogoča namreč beleženje revizij v zbirki podatkov in sprememb v podatkovnih skladiščih.

CA-jev patentiran mehanizem GDM zagotavlja odlično skladnost modela, možnost razveljavitve, uveljavitve in ponovitve dejanj za celotno sejo ter zmožnosti upravljanja sprememb modela. Uporabniki imajo z njim enkraten nadzor nad arhitekturo zbirke podatkov in možnost njenega optimiziranja.

Vprašanja o zasnovi zbirke podatkov so še posebej pomembna v IT oddelkih, ki morajo podpirati kritične poslovne procese z velikim številom vse bolj zapletenih aplikacij.

Zbirka AllFusion Modeling Suite, ki je izdelana z modularnimi komponentami, zagotavlja integrirano okolje za avtomatizacijo oblikovalskih procesov, sinhronizirane podatkovnih modelov, odpravljanje arhitekturnih težav in preverjanje funkcionalnosti, ki jo zahtevajo končni uporabniki.

Podatke iz pripomočka AllFusion ERwin Data Modeler se lahko izvozi v AllFusion Process Modeler in poveže z modeli poslovnih procesov. Tako imajo poslovni in tehnični analitiki vpogled v strukturo zbirke podatkov in odvisnosti. AllFusion ERwin Data Modeler se lahko združi s pripomočkom AllFusion Data Model Validator in tako s semantičnim pregledovanjem in popravljanjem modela omogoča zagotavljanje kakovosti. AllFusion ERwin Data se združuje tudi s pripomočkom AllFusion Model Manager, ki pomaga koordinirati razvoj in vzdrževanje velikih modelov med člani ekipe, tako je lažje ohranjati nadzor nad različicami, reševati spore, optimirati varnost in zagotavljati razvojne standarde podjetja.


Prijavi napako v članku