Računalništvo, telefonija
17.04.2012 11:45

Deli z drugimi:

Share

Buffalo predstavlja najmodernejšo brezžično tehnologijo

Brezžična tehnologija naslednje generacije 802.11ac prikazana na Gadget Show-u. Buffalo Technology, svetovni voditelj na področju zasnove, razvoja in proizvodnje shranjevalnih in brezžičnih omrežnih rešitev, potrjuje svojo predanost inovaciji s predstavitvijo tehnologije 802.11ac na odru Gadget Show-a, v Narodnem razstavnem centru (NEC) v Birminghamu.
Brezžična_tehnologija_802.11ac_Buffalo_ AirStation_WZR-D1800H
Brezžična_tehnologija_802.11ac_Buffalo_ AirStation_WZR-D1800H

Naslednja generacija brezžične tehnologije deluje v območju 5 GHz in se ponaša z neprekosljivimi brezžičnimi hitrostmi 1300 Mbps, kar je približno trikrat toliko kot njen predhodnik 802.11n.

Tehnologijo 802.11ac spremlja vodilni brezžični usmerjevalnik v svojem razredu Buffalo AirStation WZR-D1800H, ki uporabnikom nudi pet vhodov za gigabitni Ethernet in skupno brezžično PHY prepustnost do 1750 Mbps. Usmerjevalnik nadgradi katerokoli obstoječo brezžično povezavo ter poskrbi za boljšo pokritost, ki daleč presega ustaljeni 802.11n. Z združitvijo tehnologije 1,3 Gbps 802.11ac 5 GHz z obstoječo rešitvijo 450 Mbps 802.11n 2,4 GHz, Buffalo uporabnikom za njihov digitalni svet nudi brezkompromisno, za prihodnost zavarovano brezžično infrastrukturo.

Eksplozija ustvarjanja, distribucije in potrošnje digitalne vsebine ter na videz neskončna množitev mobilnih ter priklopnih naprav sta porodila rekordno povpraševanje po zanesljivih, visoko zmogljivih brezžičnih omrežjih. Buffalov AirStation WZR-D1800H ustvari svetišče brezžične povezljivosti, saj poskrbi za zanesljiv, visokokakovosten signal za preprosto sinhronizacijo med mobilnimi napravami, podatkovno napornim pretakanjem HD filmov s spletnih storitev ter vsem kar je vmes. Visoka prepustnost te nove tehnologije ter njeno delovanje pri 5 GHz uporabnike osvobodi od običajnih omrežnih omejitev, kot so kabli žičnega Etherneta, zastoji brezžičnih omrežij in druge radijske aktivnosti. 802.11ac nudi brezžične gigabitne hitrosti s povezljivostjo brez motenj ter postavlja nove standarde za hitrost, doseg in zanesljivost.

Paul Hudson, Direktor prodaje za severno Evropo pri Buffalo Technology pravi: “Splovitev visoko zmogljive Wi-Fi rešitve, ki izkorišča tehnologijo naslednje generacije 802.11ac, je le del Buffalove trajne predanosti inovaciji, odličnemu inženiringu ter omogočanju uporabnikom, da lahko doma z zadovoljstvom uporabljajo tehnologijo sedanjosti in prihodnosti.”

Buffalo je novo tehnologijo, ki bo na voljo junija, predstavil na ‘The Gadget Show Live 2012’ v Birminghamskem NEC.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku