Računalništvo, telefonija
20.10.2015 19:12

Deli z drugimi:

Share

Brother je dobil “Good Design Award 2015” v 5 kategorijah

Podjetje Brother, specialist v tiskanju in upravljanju z dokumenti, je dobil visoko spoštovano japonsko nagrado za oblikovanje: “Good Design Award 2015”, za 5 svojih najnovejših izdelkov.
Aplikacija Brother iPrint&Scan
Aplikacija Brother iPrint&Scan

Od pridobitve svoje prve Good Design Award v letu 1960, za šivalni stroj za domačo uporabo, je Brother dobil prav to nagrado skupaj že za 190 različnih izdelkov, vključno s temi petimi letos. Pravzaprav mineva letos že 23. leto, odkar je Brother dobil to nagrado vsako leto zapored.

Jure Gaspari pri Brother Slovenija, Hrvaška in BiH, je povedal: “Good Design Award ne presoja le zunanje lepote izdelka, ampak tudi izkušnje uporabnika in okoljski vtis dizajna, kot tudi zmožnost izdelka/storitve, da predstavi nove ideje družbi. Nagrada torej pomeni prepoznavanje usklajenega truda s strani vseh zaposlenih pri podjetju Brother, ki sodelujejo pri razvoju, izdelavi in dostavi izdelkov in storitev Brother.’’

Na osnovi njihovega mota “At your side”, je podjetje Brother zavezano, da stranko postavi vedno na prvo mesto z oblikovanjem izdelkov, ki ustrezajo njihovim potrebam. Brother je odločen nadaljevati z zagotavljanjem dodane vrednosti tudi skozi dizajn.

Izdelki/storitve, dostopni tudi v Sloveniji, ki so dobili to nagrado, so: aplikacija iPrint&Scan ter spletni system konferenčenja OmniJoin.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku