Računalništvo, telefonija
08.11.2013 17:20

Deli z drugimi:

Share

Brezžično pametno ogrevanje

Živimo v času ko tehnologija neprestano spreminja naš način življenja. Imamo pametne telefone in tablice, celo naši gospodinjski aparati imajo več programov. Kaj pa ogrevanje? Še vedno na roke obračate gumb na termostatu? Čas je za spremembo.
Mreža sistema Max!
Mreža sistema Max!

Brezžični ogrevalni regulator MAX! omogoča prilagojeno regulacijo vašega ogrevanja. Je idealna izbira za stanovanje, kjer ni potrebe po krmiljenju črpalke. Temperaturo v prostorih lahko prilagajate vašim potrebam. Tako jo lahko znižate, ko vas ni doma in avtomatsko zvišate pol ure preden se vrnete domov, da vas bo čakalo že ogreto stanovanje. Podobno lahko nastavite zjutraj, da vas ne bo zeblo, ko se zbudite v prihajajočih mrzlih dneh. S tem boste poskrbeli za optimalno porabo energije in hitro povrnili strošek začetne naložbe.

Sistem MAX! je enostaven za uporabo. Posredovanje ukazov MAX! kocki ni zapleteno, saj nam v primeru upravljanja preko računalnika ni potrebno konfigurirati požarnega zidu in dodajati izjeme za dostop do sistema za ogrevanje. Upravljanje lahko vršimo s pomočjo programske opreme ki jo namestimo na operacijski sistem Windows ali OSX.

Seveda, pa dostop do računalnika vedno ni mogoč, tako da lahko sistem MAX! upravljamo tudi na daljavo. Upravljamo ga lahko preko aplikacije za Android in iOS, ki posredujeta ukaze naši MAX! kontrolni kocki. Sistemom lahko tako nadziramo od kjerkoli in kadarkoli. Potrebujemo le pametni telefon in tablico z dostopom do interneta. Aplikacija je zelo enostavna in primerna skoraj za vsakogar.

V primeru, da nimamo znanja ali želje po dodatni programski opremi in aplikacijah, pa lahko sistem MAX! upravljamo, kar preko njihovega spletnega portala. Tako lahko sistem nadziramo tudi z drugih mobilnih operacijskih sistemov, kot sta Windows Phone ali BB10.

Brezžični ogrevalni regulator MAX! je pametna naložba za lastnike stanovanj, hiš, poslovnih prostorov in ostalih objektov, kjer želite varčevati z energijo in znižati stroške za ogrevanje. Sestavite si ga iz posameznih elementov, ki jih lahko dobite na spletni strani Agp pro.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGP PRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGP PRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SERVIS IN PRODAJA - KRANJ

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGP PRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Normstudio, MEGLENOV NORM, k.d.

Škrilje 77, 1292 Ig, Tel: 064 11 22 91
Se še spomnite časov videorekorderjev in VHS kaset? Zagotovo se spomnite mučnih trenutkov, ko ste trepetali med navijanjem kaset in upali, da so spomini ostali nepokvarjeni. Prav ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več