Računalništvo, telefonija
12.12.2018 12:06
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžični igralni plošček za PlayStation Classic

Podjetje 8BitDo z vmesnikom USB omogoča uporabo brezžičnega igralnega ploščka za klasični PlayStation Classic.
Podjetje 8BitDo z vmesnikom USB omogoča uporabo brezžičnega igralnega ploščka za klasični PlayStation Classic.

Podjetje Sony je že pred časom predstavilo zelo zanimivo igralno konzolo PlayStation Classic, ki je za kar 45 odstotkov manjša od klasične konzole družine PlayStation. Čeprav je ta konzola prvič luč sveta ugledala že daljnega leta 1994, so se pri računalniškem gigantu odločili, da svojim oboževalcem ponudijo nekaj posebnega. Zanimiva igralna konzola PlayStation Classic je v izbranih državah naprodaj od 3. decembra letos, pri čemer podjetje Sony z njo ni želelo zgolj ustvariti zanimivega in estetsko privlačnega izdelka za igranje iger, temveč so ciljali predvsem na uporabniško izkušnjo.

Igralna konzola Sony PlayStation Classic je na voljo za 99 evrov, na njej pa je prednameščenih skupno 20 retro iger. Med njimi najdemo igre kot so Battle Arena Toshinden, Cool Boarders 2, destruction Derby, Final Fantasy VII, Grand Theft Auto in druge. Ker pa igranje iger z žičnim igralnim ploščkom ni po godu vsem ljubiteljem retro konzolnih iger (napredek pač terja svoje), so pri podjetju 8BitDo pripravili svojevrsten izdelek. Ti so namreč pripravili poseben vmesnik USB, ki omogoča uporabo brezžičnega igralnega ploščka v navezi s klasično igralno konzolo Sony PlayStation Classic. To naj bi po prepričanju poznavalcev igričarjem nudilo precej boljšo uporabniško izkušnjo, predvsem v navezi z akcijskimi igrami, kot sta na primer Tekken 3 in Ridge Racer Type 4.

Podjetje 8BitDo vmesnik USB za brezžično uporabo igralnega ploščka v navezi s klasično igralno konzolo Sony PlayStation Classic v predprodaji ponuja za preračunanih 17,6 evrov. Novost je naprodaj na spletnem portalu Amazon (https://t.co/m3FPl6bmYv), prvi kupci pa bodo novost, ki je združljiva z igralnim ploščkom igralne konzole PlayStation 4, prejeli že v začetku naslednjega leta.


Prijavi napako v članku