Strojna oprema
24.06.2005 16:22
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžične slušalke za iPod


Logitech Wireless Headphones za iPod

Konec zapletanja, negodovanja in vozlanja! Ljubitelji glasbe se lahko zdaj rešijo vseh žic, ki jih vežejo na njihov iPod predvajalnik in se popolnoma prepustijo kvalitetnemu zvoku, saj so na trg prišle brezžične slušalke Logitech Wireless za iPod. Logitech je namreč predstavil brezžične slušalke Logitech Wireless Headphones za iPod predvajalnike. Uporabniki lahko tako enostavno priključijo svoj brezžični adapter, ki jim omogoča gibanje do 920 metrov, ne da bi preslišali en sam takt.

Slušalke vključujejo integrirane kontrole predvajalnika iPod, tako da lahko uporabniki poslušajo glasbo, prilagajajo glasnost, previjajo glasbo naprej in nazaj ter začasno ustavijo predvajanje – vse to medtem ko njihov iPod nepremično počiva na mizi, v torbi ali žepu. Slušalke delujejo na napredni brezžični Bluetooth 1.2 tehnologiji, ki vključuje tudi prilagodljivo preklapljanje med frekvencami in omogoča kristalno čist digitalen zvok brez motenj. 40-milimetrski zvočniki, narejeni iz neodima, ustvarjajo bogato in z basi poudarjeno glasbeno izkušnjo.

Brezžične slušalke Logitech Wireless za iPod predvajalnik so oblikovane tako, da se varno in udobno prilagajajo. Naglavni obroč, ki se prilagodi zadnjemu delu glave, je lahek, prilagodljiv in trajen – idealen za uporabo v različnih okoliščinah. Slušalke tehtajo slabih 90 gramov, brezžični adapter, ki je z iPod-om povezan preko priključka, pa tehta približno 30 gramov. Delovanje slušalk omogočajo baterije z možnostjo ponovnega polnjenja, ki omogočajo do 8 ur predvajanja glasbe pred ponovnim polnjenjem, ki traja 2 uri in pol. Tako adapter kot slušalke se istočasno napolnijo z priloženim AC adapterjem, ki vključuje dva konektorja. Slušalke bodo v Sloveniji na razpolago predvidoma od sredine avgusta dalje.


Prijavi napako v članku