Telefonija
05.05.2021 12:34
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte novega brezžičnega življenjskega sopotnika

Brezžične slušalke Haylou z inovativno zasnovo združuje najnovejšo tehnologijo in visokokakovosten zvok.
Brezžične slušalke Haylou z inovativno zasnovo združuje najnovejšo tehnologijo in visokokakovosten zvok.

Izbira med žičnimi in brezžičnimi slušalkami je težka in subjektivna izbira vsakega posameznika. Nekateri prisegajo na žične slušalke, ker so zanesljive in nudijo kakovosten zvok ter udobje. So pa tudi dovzetne za poškodbe in mehanske napake. Za vas imamo rešitev. Brezžične slušalke Haylou T33 združujejo kakovost in udobje žičnih slušalk in mobilnost ter vzdržljivost brezžičnih slušalk. Vse to dobite po zaslugi spletnega prodajalca Cafago po akcijski ceni 25,49 evrov na TEJ
POVEZAVI.

Brezžične_slušalke
Po zaslugi Qualcomm pametnega vezja brezžične slušalke Haylou zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo.

Brezžične slušalke Haylou poganja najnovejši čip podjetja Qualcomm, ki je znan po vrhunskih mobilnih procesorjih in vezjih. Qualcomm arhitektura podpira najnovejšo Bluetooth tehnologijo 5.2 za hitrejše in enostavnejše povezovanje s pametnimi napravami. Za hitro delovanje poskrbi trijedrna procesorska arhitektura, za funkcionalnost in brezhibno uporabniško izkušnjo pa tehnologija Qualcomm TrueWireless Mirroring.

Tehnologija prilagodljivega dekodiranja aptX samodejno prepozna, kdaj uporabnik začne uporabljati napravo. Deluje tudi z AAC in SBC dekodiranjem zvoka, kar zagotavlja stabilno delovanje, nizko zakasnitev signala in visokokakovosten zvok, s katerim boste ujeli vse podrobnosti vaših najljubših vsebin. Mikrofon je vgrajen v obe slušalki, eden skrbi za najboljši zajem vašega glasu, drugi pa skupaj s tehnologijo za odpravljanje šuma poskrbi za nemoteč pogovor.

Poslušajte glasbo na poti ali doma brez neprijetnega in neudobnega občutka. Uporaba je enostavna, saj s slušalkami upravljate z enim samim gumbom, ki ima več različnih funkcij. Izkoristite akcijsko ponudbo spletnega prodajalca Cafago in na TEJ POVEZAVI spoznajte novega vsakdanjega sopotnika. Akcija velja do konca meseca ali do razprodaje zalog. Poleg ugodne cene pa vas bo prodajalec razveselil še z brezplačno poštnino.


Prijavi napako v članku