Življenjski slog
17.03.2023 16:35

Deli z drugimi:

Share

Brezžična solarna nadzorna kamera za 165 €

Koliko pozornosti posvetite varnosti vaše hiše? Če se vam zdi, da premalo, verjemite nam, da niste edini. To lahko zelo enostavno rešite. Varnostne kamere so poceni in priročna rešitev za zagotavljanje varnosti vaše družine. Enostavno jo namestite na mesto, kjer lahko najbolj pokrije parcelo (običajno ob vstopnih točkah), povežite se z aplikacijo in vaša hiša je varna. Če želite zavarovati vaš dom, sledite TEJ POVEZAVI. Našli boste solarno brezžično kamero, ki jo lahko dobite za ugodnih 165,99 €.

Glavne značilnosti

  • Sistem dveh kamer vam omogoča prenos in upravljanje dveh zaslonov hkrati. Širokokotna kamera analizira in pozicionira subjekte, medtem ko jim kamera PTZ lahko sledi.
  • Obstajajo trije različni načini namestitve za različne scenarije: integrirana namestitev, ločena namestitev na strop in ločena namestitev na steno.
  • vgrajene infrardeče LED diode in reflektorji vam omogočajo, da ponoči jasno vidite predmete v barvah. Alarm z reflektorji bo odvrnil morebitne vsiljivce.
  • Ko gre mimo premikajoči se predmet, se kamera sproži in posname fotografijo in video v 0,25 sekunde.
  • Z 10-kratno optično povečavo boste lahko ujeli veliko več podrobnosti pri daljših razdaljah.
  • Vgrajen je sistem dvosmernega zvoka.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam izdelek dostavi iz evropskega skladišča in z brezplačno poštnino.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več