Telefoni
09.07.2011 10:06

Deli z drugimi:

Share

Brezskrbne počitnice z Nokio

Aplikacija Lonely Planet Live
Aplikacija Lonely Planet Live

Vse višje zunanje temperature kar kličejo po odhodu na počitnice. Toda ne glede na počitniško destinacijo je nedvomno prisotno vprašanje, kako v omejeno količino prtljage spraviti vse potrebno. Uporabniki mobilnih telefonov Nokia lahko veliko stvari, ki jih potrebujejo na počitnicah, spravijo kar v svoj mobilni telefon. Pravzaprav vsi pametni telefoni že omogočajo fotografiranje in snemanje video posnetkov. Poleg tega mobilni telefoni Nokia ponujajo tudi navigacijo, turistične vodiče, organizatorja potovanja in še marsikaj drugega.

Nokia ponuja brezplačne Ovi Zemljevide z glasovno navigacijo za vožnjo in hojo, ki pokrivajo več kot 180 držav in so na razpolago tudi v slovenščini. Za kar najboljšo izkušnjo navigacije lahko uporabniki posodobijo zemljevide in naložijo zemljevid počitniške destinacije že pred odhodom na pot. Z uporabo mobilnega telefona Nokia bodo tako lahko brezplačno poiskali vse znamenitosti, najnovejša različica Ovi Zemljevidov pa v več kot 80 mestih ponuja tudi informacije o linijah javnega potniškega prometa, razmerah na cestah ter nasvete in opise lokalnih znamenitosti.

Na pametni telefon Nokia lahko uporabniki iz Ovi Trgovine prenesejo tudi številne aplikacije, s katerimi počitnice postanejo še bolj prijetne. Med brezplačnimi aplikacijami, ki so na poti lahko v precejšnjo pomoč, so tudi Lonely Planet Live, Stream Thru-travel Assistant, Pocker Parrot in Currencies Touch.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku