Računalništvo, telefonija
21.03.2020 21:19
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna uporaba Špicinih aplikacij v oblaku

Koronavirus se je močno zažrl v naš vsakdan in zaposleni v marsikaterem podjetju so čez noč pričeli z delom od doma. Tako kot delo na delovnem mestu pa naj bo tudi delo doma čim bolj optimizirano.
V izrednih okoliščinah, v katerih smo se znašli, je odrejanje dela od doma poenostavljeno.
V izrednih okoliščinah, v katerih smo se znašli, je odrejanje dela od doma poenostavljeno.

Če bi se pogovarjali pred mesecem dni, bi organizacija dela od doma zahtevala spremembo pogodbe o zaposlitvi ali pa novo pogodbo. A v izrednih okoliščinah, v katerih smo se znašli, je odrejanje dela od doma poenostavljeno in ga lahko opravljamo brez nove pogodbe. Priporočila MDDSZ (Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti) najdete tukaj.

Ministrstvo hkrati priporoča, da si delodajalci priskrbijo potrebna sredstva, pogoje in delovne materiale, saj bodo le tako lahko zaposleni opravljali svoje delo tudi v spremenjenih okoliščinah.

Delodajalec mora v primeru dela od doma poskrbeti za kar nekaj zadev:

  • način spremljanja delovnih nalog in rezultatov zaposlenih;
  • način registracije in evidence delovnega časa;
  • plačila za opravljeno delo.

Špicine aplikacije v oblaku namenjene vodenju evidence o delovnem času

V Špici si lahko zdaj omislite paket Solidarnost. Kaj prinaša? Gre za samostojno aplikacijo All Hours, namenjena pa je registraciji in evidenci delovnega časa. Do 20. maja 2020 je na voljo brezplačno.

Brezplačno na nedoločen čas ponujajo tudi spletno in mobilno aplikacijo za upravljanje časa po projektih in nalogah – My Hours. Omogoča vpisovanje ur v oblaku, in sicer vsem članom projektne ekipe na enem mestu. Po različnih kriterijih lahko pripravite poročila, urejate lahko načine obračunavanja in podobno.

All Hours: Enostavna registracija in evidenca delovnega časa na različnih lokacijah

All Hours je samostojna aplikacija v oblaku, ki omogoča enostavno beleženje delovnega časa in prisotnosti zaposlenih na mobilni napravi ali preko spletnega brskalnika. All Hours podpira odrejanje in potrjevanje različnih tipov odsotnosti ter avtomatičen izvoz podatkov za pripravo plač. Vsaka registracija delovnega časa na mobilnem telefonu je opremljena tudi s podatkom o lokaciji, hrati pa lahko registracijo posameznika podjetje omeji glede na lokacijo.

S klikom na spodnjo povezavo se lahko prijavite za uporabo nove rešitve All Hours. Naši strokovnjaki iz klicnega centra vas bodo po prijavi poklicali, vam predstavili delovanje aplikacije in vam pripravili vaš račun. V okviru paketa Solidarnost ga lahko brezplačno uporabljate 2 meseca.

>> Želim začeti takoj


My Hours: spletna in mobilna aplikacije za upravljanje časa po projektih in nalogah

My Hours je spletna in mobilna aplikacije za upravljanje časa po projektih in nalogah. Oblačna tehnologija omogoča vpisovanje ur vsem članom projektne ekipe na enem mestu. Nastavite lahko različne načine obračunavanja časa ter pripravite poročila po različnih kriterijih.

>> Želim začeti takoj


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

MLACOM d.o.o.

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več