Računalništvo, telefonija
08.05.2017 11:35

Deli z drugimi:

Share

Brezplačna predstavitev Akademije .NET programiranja

Brezplačna predstavitev Akademije .NET programiranja
Brezplačna predstavitev Akademije .NET programiranja

V Evropi bomo leta 2020 imeli milijon prostih delovnih mest na področju programiranja, saj Evropejci naj ne bi imeli dovolj digitalnega znanja. V nekaterih državah EU je zato programiranje že vključeno v nacionalne šolske učne načrte, kot obvezen predmet ali pa ga šole ponujajo kot izbirni predmet. V prihodnjih letih tako lahko v IT panogi pričakujemo porast pristopa k izobraževanjem in sistematičnemu pridobivanju znanj posameznikov z različnimi nivoji znanj ter vseh starostnih skupin.

Po uspešni izvedbi Akademije .NET programiranja konec lanskega leta, v izobraževalnem centru Housing pripravljamo drugo Akademijo .NET programiranja.

Izobraževalni sklopi:

  1. Programming 2: Objects and GUI (Graphical user interface)
  2. UWP (Universal Windows Platform) – .NET Core

Program je zasnovan v koncentrirani obliki 8 dni, v skupnem obsegu 64 ur. Akademija zajema izobraževanje od osnov do stopnje samostojnega dela in nadaljnje nadgradnje znanj, ter izkušenj programiranja. Na akademiji boste izdelali spletno aplikacijo na .NET core platformi.

Akademija pokriva vsebinska področja:

  • .NET core in C# programski jezik
  • .NET servisi Windows Workflow Fundation
  • Osnove XML, JSON in spletnih storitev

Vse interesente vabimo na brezplačno uvodno predavanje, ki bo 18.5.2017 ob 15:00 v izobraževalnem centru Housing, Verovškova 55a, Ljubljana ali preko spleta. Prijava na brezplačno predstavitev in uvodno predavanje,dodatne informacije so na razpolago na tej povezavi. Na uvodnem predavanju boste izvedeli vse, kar bo Akademija zajemala, predavatelj pa bo na koncu odgovarjal na vaša vprašanja.

Vsem udeležencem akademije podarimo NLT letno kartico v vrednosti 1.850 EUR brez DDV, s katero se boste brezplačno še leto dni udeleževali vseh izobraževanj iz naše ponudbe!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku