Digitalizacija
Poslovne rešitve
20.05.2022 08:01

Deli z drugimi:

Share

Brezplačen webinar o prilagajanju in optimizaciji SAP pogodb

Če ste uporabniki SAP okolja in se srečujete s težavami pri upravljanju in optimiziranju le tega, se udeležite brezplačnega webinarja o prilagajanju in optimiziranju SAP pogodb, da boste pripravljeni na vse bolj pogoste revizije.

SAP okolje je kompleksno ter je zaradi številnih tveganj, katerim so uporabniki izpostavljeni pri redni uporabi, učinkovito upravljanje in uporaba le tega še toliko bolj otežena. Najpogostejše tveganje licenčne skladnosti SAP okolja, ki ga zaznavajo naše stranke, je posredni dostop. Pa ste kdaj pomislili na stroške, ki jih povzroča nepravilno razvrščanje SAP ERP uporabnikov? Ali kakšna so tveganja, če imate v okolju razvrščene uporabnike kot testne?

Naši strokovnjaki na dnevni bazi dobivajo številna vprašanja o stroških licenc, prilagoditvi pogodb in tveganjih skladnosti, saj želijo SAP okolje bolj učinkovito upravljati, a jim težavo predstavlja sama kompleksnost okolja. Najpogostejša vprašanja so:

  • Ali smo skladni z našo SAP pogodbo?
  • Ali naše obstoječe licenčno SAP okolje ustreza zahtevam in potrebam podjetja?
  • Kako lahko proaktivno upravljamo SAP licence?
  • Kako se lahko najbolje pripravimo na SAP revizijski pregled vnaprej?

Če se s temi vprašanji soočate tudi vi ter vam primanjkuje ključnih informacij za učinkovito upravljanje SAP okolja, se nam v četrtek, 2. junija, 10.00–11.00, pridružite na SoftwareONE webinarju o prilagajanju in optimiziranju vaših SAP pogodb.

Na webinarju boste skupaj z našima sodelavcema za SAP Advisory Services, Juretom Tomcem in Omarjem Cuntapayem, spoznali najpogostejša tveganja licenčne skladnosti SAP okolja. Obenem boste izvedeli, kako lahko poskrbite, da imate pregled nad stroški SAP okolja, kako lahko kar najbolje prilagodite svojo SAP pogodbo, da bo ustrezala vašim potrebam, kako se lahko učinkovito pripravite na revizijske preglede in tako prihranite na času ter kaj vam prinaša migracija na S/4 HANA.

Vabimo vas, da si prenesete tudi e-knjigo, v kateri smo strnili 10 najpogostejših tveganj licenčne skladnosti SAP okolja in se naročite na brezplačni posvet z našim strokovnjakom, s katerim boste lahko skupaj našli najboljše rešitve za vaše SAP okolje.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
SAP

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Softwareone logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70