Računalništvo, telefonija
07.07.2020 08:13
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezkontaktni termometer po odlični ceni

Brezkontaktni termometer je lahko naš že za zgolj 14,99 evrov.
Brezkontaktni termometer je lahko naš že za zgolj 14,99 evrov.

Z razvojem novih tehnologij so nekdanje klasične (živosrebrne) termometre nadomestili napredni elektronski in infrardeči termometri. Elektronske termometre uporabimo, ko je časa dovolj, saj dajo točno meritev po 60 sekundah, infrardeče termometre pa uporabimo, ko želimo na hitro (v nekaj sekundah) preveriti morebitno vročinsko stanje naših bližnjih. Če še nimate svojega, ga lahko pri spletnem prodajalcu CAFAGO kupite po odlični ceni, in sicer za zgolj 13,29 evra s klikom na TO POVEZAVO. Za znižano ceno boste morali vnesti še kodo: CC1726

Inovativni infrardeči termometer meri temperaturo od 34 stopinj Celzija pa vse do 42,9 stopinj Celzija, skupen čas merjenja temperature pa je manjši od dveh sekund. Termometer se samodejno izklopi po 20 sekundah uporabe, kar pomeni, da nam bo naprava zagotovo dolgo služila. Za delovanje potrebuje dve bateriji vrste AAA, ki pa nista vključeni v ceno. Pri tem velja omeniti še, da je novost nadvse kompaktna (19 x 12 x 6 centimetrov) in tehta zgolj okoli 170 gramov.

Akcijska prodaja inovativnega infrardečega termometra je na spletni strani CAFAGO po ceni zgolj 13,29 evra

na voljo le do konca meseca julija. Poštnina je seveda povsem brezplačna. Več o nadvse zanimivem infrardečem termometru pa je na voljo na TEJ POVEZAVI.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku