Računalništvo, telefonija
31.05.2014 10:03

Deli z drugimi:

Share

Brazilija 2014 na vašem telefonu

Ne glede na to ali ste športni navdušenec ali ne, svetovno prvenstvo v nogometu je izjemen dogodek, ki preko malih zaslonov poveže več sto milijonov ljudi. Iz tega razloga vam predstavljamo pripomoček v obliki mobilne aplikacije, ki vam bo olajšal spremljanje dogodka in poskrbel, da boste vedno obveščeni z dogajanjem na in okrog brazilskih igrišč.
Brazilija 2014 na vašem telefonu
Brazilija 2014 na vašem telefonu

Redko kdaj se zgodi, da kakšna organizacija pripravi tako dobro aplikacijo kot je to v primeru Fife. Fifa Official App (http://fifa.to/1lJ7U8y) vam bo posredovala vse informacije, ki jih nogometni navdušenec potrebuje in to s pomočjo všečne grafične zasnove. Vstopna stran posreduje najnovejše iz sveta državnega ali klubskega nogometa. V času prihajajočega prvenstva je večina novic povezana prav s tem dogodkom. Pozornost je namenjena tudi večjim zgodovinskim dogodkom, kot so posnetki izjemnih akcij, golov ali obramb.

Ključna pri aplikaciji pa je rubrika namenjena svetovnemu prvestvu. Pregled skupin, terminski pregled tekem in možnost spremljanja dogajanja na igrišču v živo s pomočjo osveževanja podatkov so ključni informacijski sklopi. Uporabnikom ponujajo tudi možnost komentiranja in pri teh najdemo tudi komentatorje iz Slovenije. V primeru, da res ne želite zamuditi kakšne tekme si lahko termin shranite neposredno v vaš koledar in slednji bo poskrbel, da boste pravočasno obveščeni.


Pohvalna je tudi splošna rubrika namenjena državi gostiteljici. V njej boste lahko našli več informacij o prizoriščih in njihovih stadionih ter spoznali brazilsko kulturo in običaje. Fifa Official App je na voljo brezplačno vsem uporabnikom iOS in Android OS. Windows Phone uporabniki pa se boste morali zadovoljiti s neuradno aplikacijo privatnega izdajatelja.


Prijavi napako v članku