Paketi in akcije
29.04.2013 14:01
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

bob še vedno najcenejši!

bob še vedno najcenejši!
bob še vedno najcenejši!

Nizkocenovni ponudnik mobilne telefonije bob tudi v prihodnje napoveduje najnižje cene storitev mobilne telefonije. To prav tako velja za gostovanje v tujih omrežjih in še posebej za Hrvaško, kjer slovenski uporabniki med prvomajskimi prazniki najpogosteje počitnikujejo.


Najpomembnejši dejavnik odločitve za blagovno znamko bob so seveda cene storitev. Tako so cene gostovanja na Hrvaškem pri bob-u bistveno nižje kot pri drugih slovenskih operaterjih. Cene odhodnih klicev in SMS-ov so nižje tudi do 30 odstotkov. Še večja razlika v prid bob-a je pri prenosu podatkov, saj je deskanje po spletu v primerjavi z drugimi operaterji cenejše kar do 60 odstotkov.


Z vstopom Hrvaške v Evropsko unijo 1. julija 2013, bodo tudi cene gostovanja na Hrvaškem regulirane skladno z uredbo Evropske unije o mednarodnem gostovanju uporabnikov mobilne telefonije. To pomeni, da bodo klici, SMS sporočila in prenos podatkov tudi do 80 % cenejši kot sedaj.


Najhitreje rastoča mobilna skupnost v Sloveniji število bob uporabnikov povečuje na račun transparentne ponudbe, kakovosti storitev, razvejane prodajne mreže in poslanstva, da ostane najcenejši ponudnik mobilne telefonije v Sloveniji. bob je sicer na voljo v spletni trgovini na www.bob.si ter www.mimovrste.com, na prodajnih mestih Petrola, OMV, Lidla, Pošte Slovenije, Big Banga, E’Leclerca, Harvey Normana, Interspara, Mercatorja, v trafikah in na drugih prodajnih mestih.


Prijavi napako v članku