Računalništvo, telefonija
14.10.2010 08:04

Deli z drugimi:

Share

Bo Genis ovrgel negativne predznake platforme Lotus Notes?

Genis bo na Lotus dnevu 2010 potrdil prednosti platforme Lotus Notes za učinkovito poslovanje
Genis bo na Lotus dnevu 2010 potrdil prednosti platforme Lotus Notes za učinkovito poslovanje

Lotus Notes = kjerkoli in kadarkoli do pravih informacij! To je naslov predavanja, na katerem bo Janko Štefančič, tehnični direktor podjetja Genis, na dogodku Lotus dan 2010 ovrgel vse negativne predznake, ki v zadnjih letih spremljajo platformo Lotus Notes. Naslovna teza bo potrjena s predstavitvijo delovanja standardne Genisove informacijske rešitve za vodenje projektov v velikih poslovnih okoljih e-ProjX. Ta rešitev temelji na tehnologiji XPages in uporabnikom omogoča upravljanje s kompleksnim projektnim portfeljem, bodisi prek namiznega odjemalca Lotus Notes bodisi prek spleta, in sicer z uporabo različnih mobilnih naprav, od notesnikov in tabličnih računalnikov do pametnih telefonov.

„Najnovejša generacija Lotus Notes 8 je zasnovana na novo, s čimer so v IBM poleg pregovorno odličnih zmožnosti za delo z informacijami in dokumenti ter skupinsko delo izboljšali tudi uporabniško izkušnjo in zagotovili enostavnejši razvoj aplikacij,“ je povedal Janko Štefančič.


Zadnja različica Lotus Notes 8.5 že v osnovi omogoča novo raven mobilnosti, informiranosti in komunikacije med zaposlenimi. Ustrezno usposobljena razvojna ekipa pa jo lahko v celoti izkoristi za izdelavo inovativnih poslovnih aplikacij. Na tak način lahko organizacija dodatno poveča svojo produktivnost in poslovno uspešnost, pri čemer so skupni stroški lastništva nižji v primerjavi s konkurenčnimi rešitvami.

Kot pravi Janko Štefančič: „Lotus Notes ne izboljšuje samo osebne produktivnosti in skupinskega dela uporabnikov temveč omogoča hitrejšo in cenejšo izdelavo poslovnih aplikacij, ki so bolj usklajene z zahtevami poslovnih procesov.“ Na tak način organizacije bolje uresničujejo zahteve sistemov poslovne odličnosti saj bistveno lažje sistemsko podprejo procesne izboljšave in inovacije.

V Genisu so na platformo Lotus Notes 8.5 že prenesli zbirko e-GenDoc, ki vključuje standardne poslovne informacijske rešitve, kot so e-Pisarna, e-Računi,e-Pogodbe, e-Naročila, e-Seje, e-OrgDok, e-TehDok, e-Proj ter e-Potni nalogi.

Predavanje Lotus Notes = kjerkoli in kadarkoli do pravih informacij! bo potekalo na Gospodarskem razstavišču, 21. oktobra, od 10.50 do 11.25 ure. Več informacij o dogodku Lotus dan 2010 dobite na spletni strani: http://www-05.ibm.com/si/lotusdan10/index.html.


Prijavi napako v članku