Tablični računalniki
10.03.2021 09:35
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bo Applov dogodek res 23. marca? Če bo, pričakujemo novi iPad Pro in Apple AirPods slušalke

Obstaja verjetnost, da bo Apple 23. marca organiziral svoj prvi letošnji dogodek, na katerem pričakujemo pomembne novosti. Ali bodo to nove slušalke Air Pods in ali dogodek sploh bo, še nismo čisto prepričani.
Kaj kmalu bi lahko dobili nove Apple AirPods Pro
Kaj kmalu bi lahko dobili nove Apple AirPods Pro

Applov znani “leaker” DuanRui je na Twitterju napovedal Applov prvi večji dogodek leta, ki naj bi se odvil 23. marca. Zanimivo je morda to, da naj bi na isti dan bila tudi predstavitev novega OnePlus 9.

Še eden od bolj znanih Applovih “leakerjev” Jon Prosser je na zgornjo napoved prilil še nekaj goriva, saj je v svojem čivku napisal “23”. Potem je nadaljeval še z enim čivkom:

Povsem možno je, da Apple pripravlja nekaj novih produktov, ki bi jih lahko razkril 23. marca, ali nekje v bližini. Novi produkt serije AirPods že kar nekaj časa kroži med raznimi špekulacijami, in sicer sta najbolj verjetni opciji nove slušalke AirPods 3 ali AirPods Pro 2.

Velik dan za tehnologijo

Pomembno je izpostaviti, da Prosser morda res ima določene informacije, vendar te niso vedno točne. Torej to pomeni, da moramo zgornje napoved vzeti z nekaj rezerve. Ne glede na vse so špekulacije okrog Applovega dogodka 23. marca v skladu z govoricami, ki smo jih lahko zasledili do zdaj.

Pred kratkim je Bloomberg citiral “ljudi, ki so seznanjeni z Applovimi načrti” in napovedal, da naj bi tretja generacija Applovih slušalk AirPods izšla v prvi polovici leta 2021. 23. marec seveda spada v ta časovni okvir. Še bližje današnjemu dnevu pa so napovedi 52audia, ki pravijo, da naj bi AirPods 3 izšle marca 2021.

Za konec pa še napoved priznanega japonskega bloga, ki spremlja Apple – MacOtakara – ki pravi, da bodo slušalke AirPodsPro 2 izšle aprila, in sicer istočasno z iPhonom SE 3.

Vidimo lahko, da se okrog 23. marca vije kar nekaj špekulacij in napovedi. Če dejansko pride do dogodka, se splača paziti na Applove napovedi v času do dogodka, kajti morda pa bomo dobili povsem novo linijo Applovih produktov.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več