Telefonija
26.04.2021 19:39
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi vas bo osvojil tudi z Bluetooth zvočniki

Xiaomi se širi tudi na avdio trg z Bluetooth zvočniki za noro glasbeno izkušnjo.
Xiaomi se širi tudi na avdio trg z Bluetooth zvočniki za noro glasbeno izkušnjo.

Le kakšen bi bil vsakdanjik brez glasbe. Glasba je eno najpomembnejših načinov izražanja, ki dnevno povezuje 7 milijard ljudi. Predstavljajte si, da ne bi poznali klasik skupin, kot so Queen ali pa Rolling Stones. Kako pusto bi bilo življenje. Na srečo za nas skrbita Xiaomi in spletni prodajalec TomTop. Xiaomi je priskrbel brezžični Bluetooth zvočnik, spletni prodajalec pa preko TE POVEZAVE akcijsko ceno 18,69 evrov.

Xiaomi Mi Bluetooth zvočnik ima zelo preprost, a vseeno eleganten videz in dve zvočni enoti, ki poskrbita za zabavo zunaj ali znotraj vašega doma. Hitro polnjenje zvočnika preko micro USB vhoda vam omogoča, da uživate v največ 10 urah neprekinjene glasbe. Zasluga gre tudi zmogljivi bateriji kapacitete 1200 miliamperskih ur ter tehnologiji Bluetooth 4.2 z nizko porabo energije.

Bluetooth zvočnik = zagotovljena zabava!

Xiaomi_zvočnik
Pod matiranim površjem se skriva mikrofon, aux vhod in CVC oprema za zmanjševanje hrupa.

Mat površina je mešanica aluminijeve zlitine in srebra, ki poskrbita za trajnost in robustnost Xiaomi zvočnika. Pri vgradnji in sami zasnovi zvočnih enot, so bili posebej pozorni na optimalno akustiko. Torej, celotna postavitev zagotovi dobro pokritost prostora z vašo najljubšo avdio vsebino.

Na samem okvirju lahko opazimo tudi Aux vhodna vrata za vse namenske naprave. V primeru klica lahko uporabite vgrajeni mikrofon in celotni pogovor izpeljete kar preko Xiaomi zvočnika. Xiaomi, ki je v zadnjih letih poskrbel za številne inovacije in kakovostne izdelke, so poskrbeli, da je tudi ta izdelek izdelan po njihovih standardih kakovosti. Za dobro glasbeno izkušnjo so vgradili CVC strojno opremo, ki zmanjšuje šumenje in hrup.

Xiaomi BT Speaker 2 uporablja Bluetooth tehnologijo, ki deluje do 10 metrov, kar je več kot dovolj, da lahko telefon pustite v eni sobi in poslušate glasbo v drugi. To pa lahko storite samo, če boste skočili na TO POVEZAVO in izbrali Xiaomi zvočnik po akcijski ceni 18,69 evrov. Ne skrbite za poštnino, saj vam TomTop zvočnik pošlje brez dodatnih stroškov poštnine. Akcija traja do konca maja ali do razprodaje zalog.


Prijavi napako v članku