Telefoni
28.12.2015 10:40

Deli z drugimi:

Share

BlackBerry PRIV: Kakovost in vzdržljivost v eni napravi!

BlackBerry PRIV je izdelan iz vrhunskih materialov in vsi sestavni deli so odlično zaščiteni pred poškodbami.
BlackBerry PRIV je izdelan iz vrhunskih materialov in vsi sestavni deli so odlično zaščiteni pred poškodbami.

Podjetju BlackBerry je doslej uspelo prodati za več kot 700 tisoč pametnih mobilnih telefonov PRIV, nad njim pa so večinoma navdušeni predvsem poslovneži. Prodaja novosti bo v naslednjem letu še bolj uspešna, saj bo ta na voljo na dodatnih 31 trgih širom sveta. To je podjetje BlackBerry tudi spodbudilo k pripravi predstavitvenega videoposnetka za mobilni telefon PRIV, ki kaže na to, da je mobilni telefon izdelan iz vrhunskih materialov in da so vsi sestavni deli odlično zaščiteni pred poškodbami.

Pri tem velja še omeniti, da se bo tudi v letu 2016 zagotovo veliko govorilo o podjetju BlackBerry, saj naj bi ponudilo v prodajo nov model poslovnega mobilnega telefona z mobilnim operacijskim sistemom Android. Ta naj bi bil nekoliko cenejši od zdajšnjega modela, opravilnost pa naj bi ostala na enaki ravni. Več podrobnosti o novem pametnem mobilnem telefonu BlackBerry z Androidom naj bi bilo znanih v prvem četrtletju naslednjega leta.

Predstavitveni videoposnetek za pametni mobilni telefon BlackBerry PRIV pa si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi bit.ly/BlackBerry-PRIV-video.


Prijavi napako v članku