Programska oprema
22.11.2007 12:01

Deli z drugimi:

Share

BitDefender nared za Linux

BitDefender, večkrat nagrajeni globalni ponudnik protivirusnih programov in podatkovnih varnostnih rešitev, je objavil, da je programoma BitDefender Security for Mail Servers in BitDefender Security for Samba priznana zdržljivost z Red Hat in Novell Linux operacijskimi sistemi.

Ta potrditev trenutnim in prihodnjim uporabnikom zagotavlja, da so BitDefenderjeve varnostne rešitve odslej popolnoma združljive z Red Hat Enterprise Linux, kot tudi z Novell SuSE Linux Enterprise strežniki. BitDefender Security for Mail Servers in BitDefender Security for Samba bosta na voljo v Red Hat ISV katalogu in na Novell Technology Partners spletni strani.

BitDefender Security for Mail Servers vsebuje protivirusnik, rešitve proti vohunskim programom, neželeni pošti in ribarjenju, kar podjetjem in ponudnikom storitev zagotavlja varen e-poštni promet. Izdelek, ki je združljiv z večino obstoječih e-poštnih platform, tako ponuja zanesljivo proaktivno zaščito pred vsakodnevnimi napadi škodljivih programov in poskusi kraje zaupnih ter dragocenih podatkov.

BitDefender Security for Samba nudi protivirusnik in zaščito pred vohunskimi programi za Samba omrežja. S pregledovanjem vseh datotek za znanimi in neznanimi škodljivimi programi zagotavlja uporabnikom varno uporabo omrežja. Izdelek je obenem zelo prilagodljiv, saj je odprtokodni BitDefenderjev vfs-modul mogoče integrirati s katerokoli Samba različico.

“Red Hat in Novell sta dva največja distributerja Linuxa na svetu,” pravi Alexandru Balan, vodja produktov za Linux sisteme pri BitDefenderju. “Z našim novim tehnološkim partnerstvom je BitDefender zdaj postal preferenčen ponudnik varnostnih rešitev tudi za Linux skupnost.”

“Naše programske rešitve smo zasnovali tako, da so skladne s POSIX in da se samodejno integrirajo z najbolj priljubljenimi e-poštnimi strežniki vseh glavnih Linuxovih distributerjev, kot tudi z FreeBSD,” je dodal Balan. “Odobritev s strani Novell in Red Hat nadalje potrjuje našim strankam zagotovilo, da je pri BitDefenderju združljivost s kar največ sistemi poglavitnega pomena.”


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več