Življenjski slog
08.03.2024 10:13
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bitcoin že na rekordu. Cena proti 200.000 dolarjev? Novi 100x potenciali za začetnike.

Milijarde največjih finančnih inštitucij tekmujejo v nakupih svojih zalog Bitcoina. Z višanjem cene Bitcoina se ustvarjajo novi 100x potenciali v novih, inovativnih kripto projektih.
Cena Bitcoina se lahko dvigne do 200.000 dolarjev do konca 2025.
Cena Bitcoina se lahko dvigne do 200.000 dolarjev do konca 2025.

Cena Bitcoina se lahko dvigne do 200.000 dolarjev do konca 2025, predvideva britanska banka Standard Chartered. Dvigovanje cene Bitcoina pa dviga interes za celoten kripto trg. Z vstopom največjih finančnih inštitucij so odgovor dobili vsi skeptiki, ki so do zdaj zamujali priložnosti kriptovalut. 

Katere so lahko danes 100x možnosti za začetnike? Brezplačne informacije

»Ena posebna kriptovaluta signalizira možnost pričetka vala novih 100x priložnosti«, pravi strokovnjak za kriptovalute, Martin Korošec. Z razvojem tehnologije se odpirajo povsem nove kripto niše, ki lahko dosežejo izjemne rezultate.

• Kmalu nas čaka še en izjemen dogodek, ki lahko dvigne cene kriptovalut še veliko višje in potencira vpliv največjih finančnih inštitucij.

• Katere kriptovalute lahko imajo največ koristi od dviga Bitcoina?

• Katere tehnike nam lahko pomagajo prepoznati nove 100x potenciale?

• Katere niše so lahko pred eksplozijo rasti?

• Kako vedeti katere kriptovalute kupujejo zelo bogati?

Martin Korošec že več let organizira brezplačne izobraževalne webinarje o kriptovalutah. Ob zgodovinski prelomnici, masovnem kupovanju Bitcoina s strani največjih finančnih inštitucij, Martin pripravlja nov ekskluziven webinar za začetnike.

Katere novejše kriptovalute imajo lahko 100x potencial? 

Število mest je zaradi velikega zanimanja omejeno. Udeležba na webinarju je brezplačna.

Ne zamudite zgodovinskega dogodka in zdaj se prijavite TUKAJ.

Bitcoin cena na poti v nove rekorde?

Deset let po prvem predlogu so ETF spot Bitcoin skladi v ZDA le potrjeni. Vsa ta leta se je SEC komisija silovito upirala. Njen direktor, Gary Gensler je še ob potrditvi izjavil, da ga je v odobritev prisilo sodišče. Samo odobritev je spremljala cela drama, a rezultat je zmagoslavje za kripto svet.

»Že od avgusta 2022 sem na svojih brezplačnih webinarjih opozarjal na odobritev ETF spot Bitcoin skladov«, izpostavlja Martin Korošec. Takrat sem bil sicer na počitnicah v Egiptu, a ob novici, da je največji finančni sklad na svetu, BlackRock, pričel postopek registracije takšnega sklada, sem kar iz hotela izvedel urgentni webinar.

Zgodovina vlog za ETF sklade s strani BlackRocka je namreč zgodovina zmag. Finančni supervelikan upravlja okrog 10.000 milijard dolarjev premoženja (za primerjavo, proračun Evropske unije znaša okrog 170 milijard). In kot takšna sila kaj želi, potem to dobi. 571 vlog in 570 odobritev do zdaj.

Potrditev ETF spot Bitcoin sklada je tako bila le še vprašanje časa. Še posebej, ker so svoje vloge oddali še drugi največjih upravljavski premoženja v ZDA. Tudi Fidelity, ki upravlja preko 4.500 milijard.

Finančni giganti zdaj hitijo z nakupi Bitcoina. Dnevni nakupi presegajo vrednosti pol milijarde dolarjev. V svoje uradne smernice so upravljavci nekaterih skladov dodali celo priporočilo, da se v Bitcoin vloži 3-5% sredstev. Izjemen premik glede na to, da so finančne inštitucije vedno gledale na Bitcoin z velikim odporom.

Kar sem predvidel pred letom in pol se je zdaj uresničilo, pravi Martin Korošec. Zdaj je na mestu, da znova pogledamo v prihodnost. Kakšne priložnosti nas lahko čakajo v 2024 in 2025?

• Na kaj naj bodo pozorni začetniki, da lahko vstopijo pravilno in varno?

Ne zamudite novih velikih priložnosti in se udeležite brezplačnega webinarja. Webinar bo aktulen, praktičen in zaenkrat še brezplačen. Prijavite se zdaj TUKAJ.

100 milijard razlogov veselja za Bitcoin in kripto svet

Spot Bitcoin ETF pomeni, da bodo ti skladi dejansko kupili Bitcoine in jih hranili za svoje stranke. Pričakujejo predvsem vlaganja s strani velikih drugih finančnih inštitucij in podjetij, ki se ne bi želeli ukvarjati s samimi nakupi in hrambo Bitcoinov, ampak bodo to delo prepustili novim ETF skladom.

Zgodovina nas uči, da ko v neko sredstvo prvič vstopijo v ETF skladi, lahko to pripelje do večletnih rasti. Prvi ETF sklad za zlato v ZDA je bil odobren leta 2004. Sledila je 8 letna rast cene zlata.

A na nek način so spot skladi boljša oblika kot jo imajo skladi za zlato. Ker spot oblika pomeni, da se bodo nakupi takoj odražali na ceni! Vsi ti skladi imajo zaenkrat nič ali zelo malo Bitcoinov!

Kar pomeni nekaj neverjetnega: največji finančni velikani se bodo s svojimi milijardami še dalje spopadali za nakupe Bitcoinov! Britanska banka Standard Chatered ocenjuje, da bodo ti ETF skladi pokupili med 400.000 do 1.200.000 Bitcoinov do konca 2025. Gre za ogromne količine. Za primerjavo: največja kripto borza Binance ima v lasti okrog 650.000 Bitcoinov. Več kot bo nakupov, višje bo šla cena.

Projekcija cene te banke dosega 200.000 dolarjev za Bitcoin do konca leta 2025. Ali na kratko: v 2024 in 2025 finančne inštitucije pričakujejo močno rast Bitcoina. Kako lahko to izkoristite začetniki?

Katere kriptovalute bi lahko imele možnost visokih, celo 100x rasti?

Izkoristite priložnost za brezplačne informacije na izobraževalnem webinarju.

do kje lahko gredo cene Bitcoina

• pri katerih območjih cen se najbolj splača

• faktorji s katerimi vidimo cene v prihodnost.

• način s katerim drugim ukrademo nižje cene.

• tehnika s katero lahko prihranek povečate za 10x.

In še bonus: KDAJ bomo lahko videli nove rasti, nove rekorde?

Če vas zanimajo kriptovalute in se do zdaj še niste odločili za njih: po mojem mnenju je sedanji čas verjetno ZADNJA ŠANSA za začetnike.

Webinar bo že kmalu, zato se prijavite zdaj TUKAJ, da ga ne zamudite.

Katere kriptovalute imajo možnost 100x rasti v 2024? 

“Leto 2024 bo drugačno kot leto 2023”, opozarja Martin Korošec. 2023 je bilo leto prehoda iz najbolj globoke krize v okrevanje in pre-bull market. Posledično so lahko mega rasti naredile tudi večje kriptovalute. Ena izmed njih, ki sem jo razkril tudi v svojem priročniku FENIKS, kriptovalute za začetnike je do zdaj naredila 1.100% rast. 

Če to primerjamo z novimi, nišnimi kriptovalutami, ki jih sam največ raziskujem, je to zelo veliko. Največja rast nišne kriptovalute, ki sem jo dosegel v 2023 (in z mano člani mojega izobraževanja), je 4.000%. To pomeni, da je iz 300 nastalo 12.000 € vrednosti. In raste. 

A za 2024 pričakujem odločilno spremembo za velike kripto projekte. Takih rasti preprosto več ne bodo mogli narediti. V 2024 bom zato svojo strategijo popolnoma prilagodil na manjše, nove, inovativne kripto projekte za katere ocenjujem, da bi lahko do konca bull marketa imeli potencial 10.000% rasti. To je pa povsem drugačna zgodba kot sledenje obstoječim velikim, uveljavljenim kripto valutam. 

Je kot raziskovanje Divjega zahoda, iskanje igle v kopici sena. Da bi našel Sveti gral med tisočerimi opcijami, moram uporabiti povsem druge tehnike in znanje kot pri velikih kriptovalutah. 

Zato pripravljam poseben izobraževalni webinar Kripto strategija za 2024. Na njemu bom razkril tehnike, s katerimi si pomagam pri iskanju kriptovalut, ki imajo možnost narediti 100x rasti.

Udeležba na webinarju je za dober štart v 2024 popolnoma brezplačna

Ker je število mest omejeno, se prijavite zdaj tukaj.

Bitcoin halving, naslednji veliki sprožilec rasti

Halving ima izrazit vpliv na dvig cene Bitcoina, kar potrjuje statistika. Prvi halving se je zgodil leta 2012, kar je sprožilo dvig cene iz 12 dolarjev na približno 1.200 dolarjev. Drugi halving se je odvil leta 2016, spremljala pa ga je rast cene iz približno 300 dolarjev na rekordnih 20.000 dolarjev. Po intenzivnih rasteh običajno sledi začasno znižanje cen, saj tisti, ki so kupovali po nižjih cenah, prodajajo tistim, ki so kupovali po višjih cenah. Pomembno je izogniti se nakupu prepozno in predrago.

Leto 2020 je bilo zaznamovano z enako dinamiko, saj je Bitcoin po halvingu skočil iz 3.000 na 69.000 dolarjev. Prvič je nekaj digitalnega postalo dražje celo od zlata. Največji dvig cen se običajno zgodi v mesecih po halvingu.

Ta redka priložnost za veliki cikel rasti se pojavi le vsakih štiri leta! Kljub temu je večina ljudi prejšnje halvinge zamudila. »Za začetnike je ključno, da pridobite nujno tehnično znanje, da znate kriptovalute pravilno in varno kupiti in hraniti. S tem znanjem boste tudi razumeli značilnosti kripto projektov z velikim potencialom, ter prepoznali kripto niše z visokimi možnostmi rasti v letu 2024«, poudarja strokovnjak za kriptovalute, Martin Korošec.

Če želite izkoristiti edinstveno priložnost kot je halving Bitcoina, se je potrebno vnaprej dobro pripraviti in razumeti dinamiko kripto sveta.

• Kako se naučiti nujnega tehničnega znanja?

• Kakšne so značilnosti kripto projektov z velikim potencialom rasti,

• Izvedeti katere kripto niše imajo lahko velike možnosti rasti v 2024?

Vse kakovostne izobraževalne informacije na enem mestu. Pridobite jih preden porabite en sam evro za kriptovalute. Prijavite se na brezplačen webinarTUKAJ.

Bitcoin halving bo že sredi aprila 2024!

Leto 2024 oznanja prihod parnega leta, ki ima ključno vlogo v svetu Bitcoina. To je zato, ker se razpolovitev ali halving Bitcoina zgodi le vsakih štiri leta. V praksi to pomeni, da rudarji Bitcoina prejmejo polovico manj Bitcoinov kot nagrado za potrjevanje transakcij. S tem se neposredno povečajo stroški za rudarje, saj se ti zdaj dvakratno povišajo.

Posledično doživi Bitcoin okrepljeno osnovno vrednost. Trenutni stroški električne energije, potrebni za rudarjenje enega samega Bitcoina, znašajo kar 53.000 dolarjev (v Južni Koreji) in 32.000 dolarjev v Nemčiji, kjer je električna energija dražja. Povprečen strošek se giblje okoli 19.000 dolarjev, in to zgolj za porabo električne energije.

Treba je upoštevati tudi stroške pridobivanja, namestitve ter vzdrževanja vrhunske programske opreme, procesorjev, grafičnih kartic, hlajenja, najema ali gradnje stavbe ter inženirskih storitev. Ko se število novih Bitcoinov prepolovi, rudarji ne morejo več prodajati Bitcoina pod stroški, ki pa so zdaj dvakrat višji. To nenazadnje vodi v novo rast cen Bitcoina, ki se dogaja v ciklih po štiri leta.

Zvezde za kriptovalute v 2024 in še v 2025 kažejo zelo ugodno konstelacijo. Milijarde največjih finančnih inštitucij pa lahko v kriptovalute vnesejo dinamiko kot je še nismo videli.

Ne zamudite tega razburljivega obdobja velikih priložnosti zato, ker o kriptovalutah še nimate znanja ali jih nimate časa spremljati. Izkoristite priložnost za udeležbo na brezplačnem izobraževalnem webinarju, ki ga organizira strokovnjak za kriptovalute, Martin Korošec. Za brezplačno prijavo kliknite zdaj TUKAJ.


Naročnik oglasa je podjetje Rdeča Oranža.

* Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih inštrumentov, kripto valut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ali njegovo podjetje Rdeča Oranža d.o.o. ne priporoča posamičnih finančnih inštrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
finance

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več