Igre
02.03.2007 08:40
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bioshock konec poletja

Na 2K Games strani so objavili datum izida težko pričakovane RPG streljanke (čeprav je kakršnakoli definicija neprimerna) BioShock.
Delajo jo Irrational Games, za PC in Xbox 360. Igra je duhovna naslednica kultne System Shock (2), kraj dogajanja pa podvodno mesto Rapture, ki je bilo zamišljeno kot od zunanjega sveta neodvisna nebesa, kot mesto za popolno družbo. Seveda pa so vsa taka človeška hrepenenja žal utopična in nič drugače se ni zgodilo z Rapture. Nekaj časa je kraj sicer cvetel in imel tudi več tisoč prebivalcev. Ko pa nanj čisto po naklučju, po strmoglavljenju letala v Atlantsko

morje, naleti naš junak, pa je mesto samo še lupina ideje, h kateri je stremelo. Stene se rušijo, voda počasi in neusmiljeno vdira v notranjost. Kraj je postal grobnica, prepredena s trupli. Toda ni vse mrtvo … Nekaj se giblje v kotičku našega pogleda. Mutirani prebivalci. Grozljive deklice, ki zbirajo DNK iz trupel in njih kovinski, ogromni varuhi. Nebesa so postala pekel. In kdo ve kakšne skrivnosti se še plazijo po mračnih, vlažnih kotičkih mrtve utopije.
Kaj, zakaj in kako bomo ugotavljali od 21. avgusta dalje.


Prijavi napako v članku