Poslovne rešitve
06.10.2022 10:06

Deli z drugimi:

Share

Bi radi uredili kable in priklopna mesta v vaši sejni sobi?

Sejna soba je mesto, kjer v podjetju preživimo precej časa. Lahko gre za interne sestanke, lahko gostimo partnerje ali se v sejni sobi udeležujemo videokonferenc.
Foto: Bachmann
Foto: Bachmann

Spodobi se, da je sejna soba v podjetju primerno opremljena. K temu sodijo tudi urejene vtičnice in kabli, ki niso nerodno prepleteni vsepovsod.

Kako urediti okolje sejne sobe? V njej moramo imeti nekaj kosov pohištva ter dodatno opremo, kamor sodijo tehnološke naprave, kot so interaktivni zasloni, projektorji in računalniki. Vsem napravam je skupno, da potrebujejo vir napajanja.

Električne vtičnice so pomembna oprema vsake sejne sobe, zato moramo dobro premisliti, kje so in kako poskrbeti, da jih bo dovolj, hkrati pa morajo biti primerno umeščene v prostor.

Bachmannove vtičnice bodo rešile marsikatero težavo, hkrati pa boste zaradi njihove praktičnosti in estetskega doprinosa sejno sobo s ponosom razkazovali poslovnim partnerjem. Bachmann priključni vgradni in nadgradni paneli nudijo rešitev za vsak izziv. Na voljo so paneli, ki vključujejo samo vtičnice, paneli z USB priključki ali takšni, ki vsebujejo priključke za povezavo na splet.

Skrit, a vedno na voljo

Elagantna rešitev podjetja Bachmann, kakršna je CONFERENCE, skrije pisarniške priključke, ko jih ne potrebujete, hkrati pa so vam vedno na dosegu roke. S pritiskom na pokrov, ki je vgrajen v mizo, preprosto sprostite mehanizem – in že imate na voljo vse, kar potrebujete za napajanje naprav in povezavo v splet.

Vidno in uporabno

Zakaj bi razdelilnik ležal na tleh, če je lahko z elegantno rešitvijo pritrjen na steno? Tu je DESK RAIL. Opremimo ga lahko z različnimi moduli in je na dosegu, kadarkoli ga potrebujemo. Je super rešitev za pisarne in sejne sobe, v katerih za nemoteno delo potrebujete neprestano napajanje naprav. Module lahko enostavno spremenite ali nadgradite. Kot večina rešitev je na voljo v različnih barvah.

Na steni, a lično pokriti, kadar jih ne potrebujemo

Želite stenske vtičnice pokriti, kadar jih ne potrebujete, ali zgolj barvno uskladiti z okolico? Ni problema, Bachmann ima tudi za to ustrezno rešitev. Poimenovali so jo DUE. Stenske vtičnice, ki jih po potrebi lahko odkrijemo ali zakrijemo. Zakaj pa ne? Opremimo jih lahko tudi z moduli po meri, kar je še bolj prilagodljivo za naše potrebe, primerni pa so tako za pisarno kot tudi za dom.

Gor in dol

Ena bolj zanimivih rešitev je tudi ELEVATOR. Kot že ime pove, lahko priklopno postajo dvignemo ali spustimo v mizo. Je kot nekakšen potopen »lift« oziroma »dvigalo«, ki je lično skrito, ko ga ne potrebujemo. Ko pa ga, so nam na voljo vsi priklopi, ki jih želimo.

TWIST in TWIST 2

Tudi pri teh dveh rešitvah, ki sta morda tudi najbolj estetsko in dizajnersko dovršeni, so na voljo priključki po meri. Twist in Twist2 sta primerna tako za v pisarno kot sejno sobo, lahko pa ju namestite tudi v domačo kuhinjo. Vgrajeno imata lahko vtičnico in USB priključke za polnjenje baterije vašega pametnega telefona. Spet gre za modularno rešitev, tako da je kombinacij precej. Si lahko želite še več? Po naročilu sta na voljo v več kot 200 barvah. Priklopi so skriti in pokriti, s stiskom na sredinski gumb pa se plošča zavrti in že so na voljo za uporabo.

Brezžično polnjenje

Pogrešate »nevidno« rešitev za polnjenje svojega pametnega mobilnega telefona ali morda ure? Bachmannov brezžični polnilec zagotavlja, da boste imeli vedno dovolj baterije in vam ne bo treba stalno iskati vtičnic, na katerih bi polnili baterijo telefona.

Več o zanimivih rešitvah podjetja Bachmann lahko povprašate pri www.teksel.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Teksel

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

Cambium Networks

Unit B2, Linhay Business Park Eastern Road Ashburton, United Kingdom, , Tel: +44 1364 655500
Internet je vozlišče inovacij in temelj sodobne družbe. Okolja, kjer je internet prosto dostopen in zanesljiv, beležijo nepredstavljiv razvoj. Internetna dostopnost pa ni samoumevna. ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več