Poslovne rešitve
06.10.2022 10:06

Deli z drugimi:

Share

Bi radi uredili kable in priklopna mesta v vaši sejni sobi?

Sejna soba je mesto, kjer v podjetju preživimo precej časa. Lahko gre za interne sestanke, lahko gostimo partnerje ali se v sejni sobi udeležujemo videokonferenc.
Foto: Bachmann
Foto: Bachmann

Spodobi se, da je sejna soba v podjetju primerno opremljena. K temu sodijo tudi urejene vtičnice in kabli, ki niso nerodno prepleteni vsepovsod.

Kako urediti okolje sejne sobe? V njej moramo imeti nekaj kosov pohištva ter dodatno opremo, kamor sodijo tehnološke naprave, kot so interaktivni zasloni, projektorji in računalniki. Vsem napravam je skupno, da potrebujejo vir napajanja.

Električne vtičnice so pomembna oprema vsake sejne sobe, zato moramo dobro premisliti, kje so in kako poskrbeti, da jih bo dovolj, hkrati pa morajo biti primerno umeščene v prostor.

Bachmannove vtičnice bodo rešile marsikatero težavo, hkrati pa boste zaradi njihove praktičnosti in estetskega doprinosa sejno sobo s ponosom razkazovali poslovnim partnerjem. Bachmann priključni vgradni in nadgradni paneli nudijo rešitev za vsak izziv. Na voljo so paneli, ki vključujejo samo vtičnice, paneli z USB priključki ali takšni, ki vsebujejo priključke za povezavo na splet.

Skrit, a vedno na voljo

Elagantna rešitev podjetja Bachmann, kakršna je CONFERENCE, skrije pisarniške priključke, ko jih ne potrebujete, hkrati pa so vam vedno na dosegu roke. S pritiskom na pokrov, ki je vgrajen v mizo, preprosto sprostite mehanizem – in že imate na voljo vse, kar potrebujete za napajanje naprav in povezavo v splet.

Vidno in uporabno

Zakaj bi razdelilnik ležal na tleh, če je lahko z elegantno rešitvijo pritrjen na steno? Tu je DESK RAIL. Opremimo ga lahko z različnimi moduli in je na dosegu, kadarkoli ga potrebujemo. Je super rešitev za pisarne in sejne sobe, v katerih za nemoteno delo potrebujete neprestano napajanje naprav. Module lahko enostavno spremenite ali nadgradite. Kot večina rešitev je na voljo v različnih barvah.

Na steni, a lično pokriti, kadar jih ne potrebujemo

Želite stenske vtičnice pokriti, kadar jih ne potrebujete, ali zgolj barvno uskladiti z okolico? Ni problema, Bachmann ima tudi za to ustrezno rešitev. Poimenovali so jo DUE. Stenske vtičnice, ki jih po potrebi lahko odkrijemo ali zakrijemo. Zakaj pa ne? Opremimo jih lahko tudi z moduli po meri, kar je še bolj prilagodljivo za naše potrebe, primerni pa so tako za pisarno kot tudi za dom.

Gor in dol

Ena bolj zanimivih rešitev je tudi ELEVATOR. Kot že ime pove, lahko priklopno postajo dvignemo ali spustimo v mizo. Je kot nekakšen potopen »lift« oziroma »dvigalo«, ki je lično skrito, ko ga ne potrebujemo. Ko pa ga, so nam na voljo vsi priklopi, ki jih želimo.

TWIST in TWIST 2

Tudi pri teh dveh rešitvah, ki sta morda tudi najbolj estetsko in dizajnersko dovršeni, so na voljo priključki po meri. Twist in Twist2 sta primerna tako za v pisarno kot sejno sobo, lahko pa ju namestite tudi v domačo kuhinjo. Vgrajeno imata lahko vtičnico in USB priključke za polnjenje baterije vašega pametnega telefona. Spet gre za modularno rešitev, tako da je kombinacij precej. Si lahko želite še več? Po naročilu sta na voljo v več kot 200 barvah. Priklopi so skriti in pokriti, s stiskom na sredinski gumb pa se plošča zavrti in že so na voljo za uporabo.

Brezžično polnjenje

Pogrešate »nevidno« rešitev za polnjenje svojega pametnega mobilnega telefona ali morda ure? Bachmannov brezžični polnilec zagotavlja, da boste imeli vedno dovolj baterije in vam ne bo treba stalno iskati vtičnic, na katerih bi polnili baterijo telefona.

Več o zanimivih rešitvah podjetja Bachmann lahko povprašate pri www.teksel.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Teksel

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več